TXU Energy

Vad är TXU Energy Free Nights & soldagar?

För många konsumenter finns det mer att överväga Texas energipriser än att hitta det lägsta priset – men låga priser är verkligen önskvärda. Men många avreglerade energikunder vill nu ha något annat: försäkran om att de inte skadar miljön för sina barn, barnbarn och bortom. En TXU Energy Free Nights & soldagar plan kan vara en bra passform.

Du kan anmäla dig till TXU Energy Free Nights& soldagar i 12 eller 18 månader och njuta av samma fördelar.

Här är hur TXU Energy Free Nights & Solar Days works:

  • från 9 pm till 6 am:
    • Det finns ingen elförsörjningsavgift för någon ström som används under denna period, och den energi som köps för denna plan kommer från 100% Texas wind.
  • från 6 till 9 pm:
    • All kraft som används under denna period kommer också från förnybara källor; TXU Energy köper solenergi genom förnybara energikrediter för att kompensera den faktiska användningen. Inga solpaneler krävs.

vilka är fördelarna med TXU Energy Free Nights & soldagar?

fördelar med TXU Energy Free Nights & soldagar kan kännas i din plånbok – Det är där den fria kommer in – och i miljön, där du kan njuta av att stödja förnybara energikällor.

ännu bättre, du kan ändra dina energianvändningsvanor-kör diskmaskinen och tvättbrickan på natten medan El är gratis och programmera dina termostater för att värma och kyla under lediga timmar.

Vad är TXU Energy?

TXU Energy är baserat i Dallas och har en historia inom energibranschen från 1882. Det levererar ström i hela Texas.

anledningen till dess livslängd? Eftersom det tillgodoser kundernas behov, vilket inkluderar att ge tillbaka till samhället och erbjuda planer som ger låginkomstkunder sätt att hålla lamporna på. Förutom gröna energiplaner erbjuder det andra program för att hjälpa miljön, inklusive plantering och underhåll av träd.

Hur kan jag anmäla mig till TXU Energy Free Nights & soldagar?

här är det bästa: det är enkelt. Och det är snabbt. Ange bara din ZIP nedan för att se vad som finns tillgängligt i ditt område och välj den plan som passar dig. På bara några minuter kommer du att registrera dig för en TXU Energy-plan med de funktioner du vill ha. Kom igång nu!

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *