True 24 Hour Emergency AC Service

luftkonditionering haverier är allt annat än bekvämt. När som helst av flera skäl kan din luftkonditionering kalla det en dag och sluta fungera. Detta gör att du och din familj fastnar i värmen med begränsade alternativ. Tänk dig om du har ett husdjur eller en baby hemma och vädret är en brännande 99 kg. I detta och många fler scenarier kan du helt enkelt inte vänta på att fixa din AC och återställa hemkomforten.

vissa VVS-proffs hävdar att de är 24 timmars företag, men vad de verkligen menar är att de kommer att ta ditt samtal 24 timmar om dygnet. Istället för omedelbar hjälp får du ett omedelbart planerat möte… i tre dagar från och med nu. Det är inte till stor hjälp, eller hur?

Vid fyra årstider gör vi saker lite annorlunda…

  • True 24 Hour Emergency Service: om din AC lider en katastrof, tar vi inte bara ditt samtal, vi skickar våra tekniker 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.
  • Up-Front prissättning: Du planerade inte uppdelningen; varför betala en avgift eftersom det råkar vara udda timmar? Vi debiterar aldrig extra för nätter, helger eller helgdagar.
  • 24 Hour Live Customer Care Center: Vårt mål är total kundnöjdhet, och detta kan inte uppnås med automatiserade svarssystem eller outsourcade callcenter. När du ringer Four Seasons dag eller natt, kommer det att finnas en utbildad utsedd anställd redo att hjälpa dig.
  • tekniker stationerade i din stad: För att eliminera långa väntetider och säkerställa ett snabbt svar skickar våra tekniker direkt från sina hem till ditt.

Schemalägg din AC Cleanand Check idag!

det bästa sättet att undvika en AC-uppdelning är att vara proaktiv! Planera ditt årliga underhåll med fyra säsonger, och våra tekniker kommer att rengöra och kalibrera varje komponent i ditt system. Plus, skulle det finnas ett hotande problem, våra tekniker är säker på att identifiera problemet! Om inte, kommer vi tillbaka gratis för att korrigera det som en del av vår Four Seasons No Breakdown garanti!

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *