The Everygirl

dessa dagar, uppkopplad dejting är i princip bara dejting. Tinder, Humla, gångjärn, OkCupid, henne (perfekt för lesbiska och bisexuella kvinnor!), Match, ligan (om du accepteras — jag var bara och är upphetsad) — det finns så många alternativ! Dessa appar har helt förändrat hur vårt samhälle ser ut dejting och relationer. Många har hittat korta och långsiktiga relationer och äktenskap genom dejtingsappar, men om det inte nödvändigtvis är det du letar efter, kopplingar och vänskap kan vara ännu enklare att hitta.

att vara en plusstorlek kvinna, men det kommer ännu fler utmaningar än det vanliga. Sedan början av min dejting app dagar, jag har lärt mig mycket om hur man navigerar dessa program på ett sätt som är att ge och bygger mitt självförtroende snarare än att göra det motsatta.

ignorera rösterna i ditt huvud

”ser jag större ut än jag är på det fotot?””Kommer han fortfarande att vara intresserad av mig när han ser mig i verkligheten?””Kommer jag någonsin hitta någon som vill göra mer än träffas?”Jag ifrågasätter ständigt hur människor kommer att svara på hur jag ser ut i mina foton, särskilt i en värld där foton på en datingsida är så avgörande. Jag minns att träffa en kille från Tinder i verkliga livet och honom helt avvisa mig eftersom han trodde att jag såg annorlunda ut i mina bilder. Efter det, jag var livrädd för att möta upp med någon, ändrat alla mina bilder, och i princip slutat öppna appen. Snarare än att komma ner på mig själv, Jag borde verkligen ha kommit ihåg att det var hans fel för att vilja riva mig så. När jag slutade uppmärksamma min inre dialog, jag började ha kul och svepa rätt på den som intresserade mig snarare än vem jag ”trodde att jag kunde få.”Detta förtroende fungerade, för, och ledde till sätt fler datum!

Unmatch alla som skämmer din kropp

bortsett från den interna kritiken är det otroligt vanligt att män på dessa webbplatser kommenterar hur jag ser ut. Enligt forskning gjord av WooPlus, en dejtingsapp speciellt för kvinnor i plusstorlek, säger 71% av användarna att de var fettskammade på ”vanliga” appar. I en värld där 67% av kvinnorna identifierar sig som plusstorlek är detta helt oacceptabelt. Under en lång tid, jag trodde att jag behövde fortsätta prata eller ge förklaringar när män skulle göra negativa kommentarer om hur jag ser ut eller klänning eftersom jag var orolig att jag skulle gå miste om en chans för en dag med min ”dröm kille.”Visar sig, min ”drömkille” skulle aldrig berätta för mig att jag skulle se bättre ut om jag hade skinny jeans. Att hålla denna negativitet runt skulle få ner någons förtroende, så att bli av med det är naturligtvis ett boost. Visst, det gör ont att se något sådant oavsett hur mycket självkärlek och acceptans du har, men det fungerar som en påminnelse om att du är chefen för ditt eget liv (och matcher!).

Var uppmärksam på tecknen på Fetischisering

det finns en stor skillnad mellan någon som önskar din kropp och älskar dig för dina upplevda brister och dem fetischiserar din vikt. Om en match ständigt kommenterar din storlek, frågar om specifika siffror när det gäller din vikt, uppmuntrar dig att äta mer eller gå upp i vikt på ett ohälsosamt sätt, eller hänvisar till dig i vanliga fetishiserande ord, det betyder förmodligen att han eller hon är ett svårt nej. Det är viktigt för någon att lockas till vem du är snarare än att vara besatt av ett specifikt drag om dig. Att förstå att det här är två olika saker har stoppat mig från potentiellt skadliga relationer många gånger.

var du!

Jag vet att detta är en given, men att lära sig att vara mig själv och hitta nya sätt att dela min personlighet har förändrat dejting spel för mig. Att hitta min favorit gifs att säga” hej, ” lägga till alla mina favorit emojis till min bio, och inte vara rädd för att be en kille ut för Taco tisdag alla tillåter mig att uttrycka vem jag är utan trycket av utseende eller min vikt. Om en kille verkligen vill göra en anslutning snarare än en natt sak, han borde uppskatta vem jag är över hur jag ser ut.

ta risker utan rädsla för avslag

När jag först började använda dejtingsappar frågade jag aldrig någon först och jag väntade alltid på att killen skulle meddela mig först. Bumble hjälpte definitivt komma över den senare frågan, men det tog förståelse för att jag har lite makt för att förstå hur viktigt det är att ta risken att be någon att kaffe eller ut för drycker. Rädslan för avslag kan komma till någon, särskilt om du har upplevt situationer som de ovan, men risken är så värt det ibland. Att kunna gå efter vad jag vill snarare än att vänta på att det ska hända gäller mer än bara min karriär, och det förtroende som har gett mig är mycket viktigare än något datum jag någonsin har fått.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *