om Joan

biografi

en prisbelönt journalist, bästsäljande författare, tv-värd och motiverande talare, Joan Lunden har varit en betrodd röst i amerikanska hem i mer än 40 år. I nästan två decennier hälsade Lunden tittarna varje morgon på Good Morning America vilket gjorde henne till den längsta kvinnliga värden någonsin på TV tidigt på morgonen.

Lunden fortsätter att vara en av Amerikas mest erkända och pålitliga personligheter som har gjort henne till en eftertraktad talare för evenemang över hela landet. Som en ivrig hälsa & senior advocate, Lunden har vittnat inför Food and Drug Administration förespråkar obligatorisk mammogramrapportering och kongressens Hus sätt och medel Utskottet förespråkar för familjen och medicinsk ledighet lagen.

Lunden är värd för värd PBS TV-serien, Second Opinion med Joan Lunden, premiär januari 2021. Hon är också värd för Washington Post Podcast-serien, Caring for Tomorrow on the future of healthcare. Dessutom har Lunden blivit ambassadör för Poynter-institutets MediaWise for Seniors-program som utbildar individer över 50 på mediekunskap – separerar fakta från fiktion online.

som en del av smörgåsgenerationen är Lundens demografiska långtgående. Hon är mamma till 7 inklusive två uppsättningar tonårstvillingar. Liksom många Boomers i Amerika har hon jonglerat att vara en arbetande mamma medan hon bryr sig om en åldrande förälder och ger denna erfarenhet till sin roll som talesman för landets ledande senior remiss service, en plats för mamma, ett företag som hjälper vårdgivare och familjer att hitta rätt vård och resurser för sina nära och kära.Lunden uppmuntrar också amerikaner att se till att de har tillräcklig sjukförsäkring för att skydda sin hälsa och välbefinnande som talesman för Assurance Medicare Advantage-programmet.en av de mest synliga kvinnorna i Amerika, Lunden har prytt omslagen till mer än 60 tidskrifter och bokomslag. Lundens senaste bok, Varför kom jag in i det här rummet: en uppriktig konversation om åldrande blev snabbt en New York Times bästsäljare.

i juni 2014 diagnostiserades Lunden med trippel negativ bröstcancer. En evig optimist, hon gjorde sin diagnos till en möjlighet att bli en förespråkare och hjälpa andra. Hon krönika sin erfarenhet i hennes memoarer hade jag känt. Lunden fortsätter att interagera med American ’ s daily på sin webbplats, Joanlunden.com liksom hennes sociala medieplattformar. Lunden har fungerat som nationell talesman för olika organisationer som American Heart Association, Mothers Against Drunk Driving, American Lung Association, American Red Cross, American Academy of Pediatrics och Colon Cancer Alliance.

Joan Lundens böcker inkluderar Varför kom jag in i det här rummet: en uppriktig konversation om åldrande; hade jag känt; Kycklingsoppa för själen: familjevård; växa upp frisk: skydda ditt barn från sjukdomar nu genom vuxen ålder; väckningssamtal; en böjning i vägen är inte slutet på vägen; Joan Lundens hälsosamma liv; Joan Lundens hälsosamma matlagning; Mors minuter; ditt nyfödda barn; och god morgon, Jag är Joan Lunden.

Joan Lunden exemplifierar verkligen dagens moderna arbetande kvinna.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *