New York arbetsplatsolycka advokat

oavsett om du arbetar på ett kontor eller på en NYC konstruktion webbplats, Det finns en chans att du kan bli skadad på jobbet. En arbetsplatsskada kan verkligen störa ditt liv. Du kan behöva omfattande medicinsk vård och tvingas stanna hemma medan du återhämtar dig. Som ett resultat kan din inkomst lida. Lyckligtvis kan du ha rätt till ersättning från din arbetsgivares kompensationsprogram eller till och med en försumlig tredje part.

tveka inte att kontakta de erfarna arbetsplatsolycksadvokaterna på Mirman, Markovits & Landau, PC för att lära dig mer om dina juridiska rättigheter och alternativ. Sedan 1977 har vi förespråkat på uppdrag av New York-bor som har skadats på jobbet. Vårt hårda arbete lönar sig; vår advokatbyrå har säkrat mer än 1 miljard dollar i bosättningar och domar för våra skadade kunder.

din första konsultation är gratis, så kontakta oss via telefon eller kontakta oss online för att schemalägga din idag. Vi representerar kunder över hela New York, så ring oss om du har skadats på jobbet i Brooklyn, Bronx, Long Island, Manhattan, Staten Island, Queens eller Westchester.

Innehållsförteckning

varför ska jag ringa en NYC arbetsplatsolycka advokat för hjälp?

olyckor på jobbet händer hela tiden. Ibland kan dessa olyckor göra att du kämpar med smärtsamma, försvagande skador. När det händer behöver du förmodligen lite ekonomiskt stöd för att täcka dina medicinska räkningar och förlorade löner.

Även om du kanske har rätt till pengar kan det vara en utmaning att faktiskt få pengar i dina händer. Att anställa en advokat kan göra en enorm skillnad i din strävan efter ersättning.

Du bör ringa erfarna personskadeadvokater i New York City på Mirman, Markovits & Landau, PC omedelbart en arbetsplatsolycka eftersom:

 • Du kan ha rätt till ersättning, även om du orsakade din arbetsplatsolycka.
 • mer än en person kan vara ansvarig – och ansvarig – för dina arbetsskador.
 • försäkringsbolag och arbetsgivare kommer att kämpa dig varje steg på vägen, vilket kan skada din förmåga att återhämta maximal ersättning.
 • ditt skadeanspråk måste värderas korrekt. Vårt företag arbetar med några av de bästa skadeexperterna i NYC för att se till att det händer.

på Mirman, Markovits & Landau, PC, har våra personskadeadvokater mer än 200 kombinerade års erfarenhet av hantering av olycksfall på arbetsplatsen. Om du har skadats på jobbet i New York City, Vi är här för att hjälpa dig. Bara ge oss ett snabbt samtal för att schemalägga en tid för att diskutera ditt fall gratis.

vi hanterar alla NYC-olycksfall på arbetsplatsen

enligt Bureau of Labor Statistics upprätthåller miljontals amerikanska arbetare skador eller sjukdomar på jobbet. Dessa skador leder till förlorad tid på jobbet, dyra medicinska räkningar, ekonomisk stress och till och med döden. Om du har skadats på jobbet eller när du utför en arbetsrelaterad uppgift, kommer advokaterna på Mirman, Markovits & Landau, PC att hjälpa dig att driva ersättning.

Vi representerar kunder som har lidit arbetsrelaterade skador som involverar:

 • olyckor på byggarbetsplatsen
 • halkar och faller
 • exponering för kemikalier eller toxiner (inklusive, men inte begränsat till, asbest och bly)
 • repetitiva rörelseskador (t. ex., karpaltunnelsyndrom)
 • ryggskador
 • elektrocution
 • brännskador
 • värmeexponering
 • motorfordonsolyckor och mer.

det spelar ingen roll hur eller varför du blev skadad på jobbet. Ring vår NYC advokatbyrå för att schemalägga en kostnadsfri konsultation. Vårt juridiska team kommer att granska ditt ärende och förklara de bästa juridiska strategierna för just din situation. Om du väljer att driva ersättning, vi kan stå vid din sida under hela processen.

Hur får jag pengar om jag har skadats i en arbetsplatsolycka i New York?

det finns två möjliga sätt att söka ersättning om du har skadats i en NYC-arbetsplatsolycka: genom arbetstagarnas ersättningsförsäkring eller en personskada.

arbetstagarnas ersättningar

med några få undantag är nästan alla arbetsgivare i New York skyldiga att ha en arbetstagares ersättningsförsäkring. Denna policy täcker kostnaden för medicinska förmåner och förlorade löner när arbetstagare skadas eller utvecklar en sjukdom på jobbet.

Workers’ comp finns så att arbetsgivare inte behöver oroa sig för hotet om rättegångar, och anställda garanteras ersättning om de skadas på jobbet. Så, om du söker arbetstagarnas ersättningar efter en olycka, avstår du din rätt att stämma din arbetsgivare. Men du har lättare att återhämta lite ersättning, oavsett vem som är ansvarig för dina skador. Det stämmer – du kan samla arbetarnas comp även om du delvis (eller helt) är ansvarig för att bli skadad.

även om arbetstagarnas ersättning är en enklare väg att återhämta pengar efter en olycka finns det begränsningar. Du måste följa försäkringsbolagets regler och förfaranden. Du måste söka medicinsk behandling från en förhandsgodkänd medicinsk leverantör, inte din egen läkare. Det finns också gränser för vad du kan återställa fördelar för. Detta inkluderar:

 • medicinska räkningar
 • en procentandel av dina förlorade löner
 • tillfällig och/eller permanent funktionshinder och
 • dödsförmåner för din familj, om du dör i en dödlig arbetsplatsolycka.

Du kan inte återhämta pengar för smärta och lidande eller känslomässig nöd.

det kan vara svårt att få alla pengar du behöver från en arbetstagares kompensationspolitik. Din arbetsgivare och deras försäkringsgivare kommer inte att göra det enkelt. Det är i deras bästa intresse att minimera din utbetalning. Tveka inte att anlita en advokat som hjälper dig att hävda dina rättigheter och kämpa för att maximera din återhämtning.

personskada rättegång

generellt sett kan du inte lämna in en rättegång mot din arbetsgivare om de har en arbetstagares ersättningsförsäkring. Du förbehåller dig dock fortfarande rätten att väcka talan om en försumlig tredje part bidrog till din arbetsplatsolycka eller skada.

exempel: låt oss säga att du är byggnadsarbetare och skadades när du använde en bit tung maskin på en arbetsplats. En undersökning visar att maskinen var defekt. Förutom att lämna in ett krav på att återhämta arbetstagarnas förmåner, kanske du också vill lämna in en produktansvar mot FÖRETAGET som sålde eller tillverkade den defekta utrustningen.

exempel: Du arbetar för en elektriker i NYC och kör företagets lastbil för att hämta några leveranser. Plötsligt är du bredsidad av ett annat fordon när någon kör ett rött ljus. Eftersom du skadades när du utförde en arbetsrelaterad uppgift kan du söka arbetarnas comp. Du kanske också kan lämna in en personskada mot föraren av bilen som slog dig.

När du lämnar in en personskada rättegång, kan du söka skadestånd för allt som omfattas av arbetstagarnas ersättning försäkring, samt:

 • smärta och lidande
 • emotionellt trauma
 • förlust av njutning av livet
 • förlust av konsortium
 • Disfigurement och mer.

enligt New York State law kan alla som bidrar till din olycka eller skada vara ansvariga för skador som uppstår. På Mirman, Markovits & Landau, PC, kan vi söka ersättning från alla som orsakade dig att bli skadad på jobbet. Ring vår NYC advokatbyrå idag för att lära dig mer.

vi kämpar för att få pengar för alla dina arbetsskador

varje dag dödas 14 arbetare i dödliga Arbetsplatsolyckor över hela USA. Tusentals fler drabbas av skador och utvecklar sjukdomar när de utför arbetsrelaterade uppgifter. Varje arbetsskada eller sjukdom kan vara förödande för dig och din familj. Det kan generera dyra medicinska räkningar, begränsa din förmåga att arbeta och sätta dig i en riktigt tuff ekonomisk situation.

på Mirman, Markovits & Landau, PC, förstår vi hur en arbetsrelaterad skada kan påverka ditt liv. Det är därför var här för att hjälpa dig när du behöver det mest. Ring oss för att få hjälp att få pengar för någon arbetsplatsskada, inklusive, men inte begränsat till:

 • brutna ben
 • mjukvävnadsskada
 • brännskador
 • hjärnskada
 • krossning skada
 • ögonskada
 • Cancer eller kronisk sjukdom
 • förlorade lemmar
 • förlamning
 • ryggmärgsskada
 • li>

 • felaktig död, och mer.

Vi är alltid tillgängliga för att ta ditt samtal, dag eller natt, 365 dagar om året. Din första konsultation är gratis, så tveka inte att kontakta oss för hjälp idag.

behöver du hjälp?

Du har bara en begränsad tid att driva ersättning när du skadas på jobbet i NYC. Du riskerar att förlora värdefull ersättning om du tvekar eller väntar för länge för att inleda ett rättsligt krav. Advokaterna på Mirman, Markovits & Landau, PC är här för att hjälpa dig att hävda din rätt att få de pengar du behöver. Vi har framgångsrikt hjälpt olycksoffer i NYC i mer än 40 år.

det finns ingen risk att be om vår hjälp, så ring oss idag för att schemalägga din kostnadsfria bedömning utan skyldighet idag.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *