Fungerar Syntetisk Urin?

18 juni 2020

oj, du har blivit uppmanad till ett drogtest på jobbet—men du har haft lite roligare på natten och på helgerna än din arbetsgivare föredrar. Inte många människor har råd att få sparken och måste leta efter ett nytt jobb, särskilt i denna dag och ålder, varför fler människor frestas att prova syntetisk urin i Orlando i ett försök att klara drogtester.

som du vet är cannabis endast lagligt i Florida med ett giltigt recept. Om du inte har en kan din arbetsgivare avvisa dig om du testar positivt för det eller har andra droger i ditt system. Så fungerar syntetisk urin?

syntetisk urin är skyldig sin existens till en 19th century forskare som heter Friedrich W Jacohler, som av misstag skapade syntetisk urea medan han arbetade med ammoniumcyanat. Idag används syntetisk urea för att skapa falsk kissa för drogtester. Tillverkarna gör sitt bästa för att replikera mänsklig urin, ner till lukt, temperatur, färg, pH-balans och jämn densitet.

Urinalyslaboratorier analyserar urinens egenskaper, samt Letar efter spår av THC, PCP, opioider, amfetamin och kokain. Så länge din falska kissa har samma allmänna smink som den riktiga saken—minus några spår av kontrollerade ämnen—borde labbet inte kunna upptäcka det, och du klarar testet.

faktum är att mycket syntetisk urin kommer med mycket specifika instruktioner för att se till att det är rätt temperatur, ner till termometrar på behållarna och minivärmekuddar för att hålla den där. Vissa kommer till och med med falska könsorgan och slangar om du måste ”kissa” framför någon som tittar på.

fungerar det? Vad händer om det inte gör det?

om syntetisk urin fungerar för dig beror på vilket företag du köper från, om du kan smuggla in den i testanläggningen och om du kan hålla den vid rätt temperatur under transporten. Det finns verkligen människor som har använt syntetisk urin och klarat sina drogtester utan upptäckt, men det finns inte (som du kan tänka dig) mycket data om vad procentsatsen är.

om du inte passerar kan du dock få konsekvenser. Först kan du få sparken, beroende på din företagspolicy. För det andra kan du se juridiska konsekvenser, även om sannolikheten är oklar—18 stater har förbjudit försäljning av falsk urin, och fyra stater har gjort det till ett brott. Om någon kommer att bry sig om att utvidga dessa konsekvenser till dig som privat anställd och medborgare är någons gissning, så om du inte har råd att förlora ditt jobb och anställa en advokat, gör det inte.

hur kommer företag undan med att sälja det? De flesta syntetiska urintillverkare i Orlando lägger en ansvarsfriskrivning på sin produkt att det inte ska användas för att klara lagliga drogtester—men som du kanske kan tänka dig finns det en vuxenmarknad för produkten, och det hjälper det att passera muster i vissa stater.

För alla dina rökningsbehov erbjuder New Galaxy Gifts rör, rullande papper, vapingprodukter och mer. Låt oss hjälpa dig att göra din rökupplevelse exakt vad du vill att den ska vara.

vad du behöver veta om drycker för Avgiftningvad du borde förvänta dig av en bra Rökbutik i OrlandoWhat gör vår Rökbutik i Orlando annorlunda?Vilka är fördelarna med att ge CBD till hundar?

kategoriserad i: Rökbutik

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *