Vill du bli en ND? Här är vad du behöver veta

är du förvirrad över vilka steg du ska vidta för att bli en naturopatisk läkare? Här är en kort översikt över allmänna krav som behövs för att ansöka om naturopathic medical school. Tänk på att denna lista inte är” one-size-fits-all ” eftersom varje skola sätter sina egna förkunskapskrav och ansökningsfrister. Läs vidare för att se svaren på vanliga frågor.

vilka förutsättningar behöver jag för att starta ett naturopatiskt doktorsprogram?

ackrediterade ND-program känner en solid grund i vetenskap (biologi och kemi inklusive laboratorier) är till hjälp för att lyckas som en naturopatisk medicinsk student. Vissa skolor kan rekommendera ytterligare kurser inklusive biokemi, organisk kemi, cellbiologi, anatomi och fysiologi och fysik. Dessutom kräver de flesta program minst en kurs i psykologi, till exempel en undersökning av livstids mänsklig utveckling. Engelska eller kommunikation kan också krävas.

kan jag fylla i mina förutsättningar online för ett ackrediterat ND-program?

Vissa kurser kan slutföras online från ackrediterade institutioner, men det rekommenderas att du bekräftar med en antagningsrådgivare vilka kurser som räknas mot akademiska förutsättningar. Dessutom mot bakgrund av COVID-19 kommer alla nd-program att acceptera 2020-förutsättningar som levereras via online-eller distansutbildning från en regionalt ackrediterad institution.

vad händer om min institution implementerade Pass/ingen Passgradering på grund av COVID-19?

alla ND-program kommer att granska och ta hänsyn till våren 2020 förutsättningar som är graderade Pass / No Pass.

kan jag ta nd-programmets förutsättningar på en community college?

många ackrediterade ND-program tillåter studenter att slutföra några eller alla sina förkunskaper på en community college. Kontrollera med det program du är intresserad av för mer information.

räknas Tidigare kurser mot ND-programmet?

varje år får vi ett stort antal förfrågningar från vårdpersonal som vill fortsätta sin utbildning och ansöka till naturopathic medical school. Poäng från tidigare doktorandnivå vårdkurser kan kvalificera sig för överföringskrediter. Möte med en akademisk rådgivare för en transkriptionsutvärdering och akademisk plan är ett bra första steg.

i slutändan är det bra att få allt kartlagt för dig i förväg innan du börjar ansökningsprocessen.

För mer information om varje skolas förkunskapskrav, klicka här.

Läs mer om att bli en naturopatisk läkare

få information från de ackrediterade skolor som du väljer ligger över Nordamerika!

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *