Vad är ditt orgasm ansikte? Tusentals män och kvinnor lägger upp videor av deras online för andra att titta på

  • vacker Agony erotica-webbplats som beskrivs som ett ’multimediaexperiment’
  • inbjuder människor att skicka videor av sina orgasmer, som andra ska titta på
  • lanserades 2003 bland en grupp vänner men snart öppnade för alla

alla kommer ihåg den scenen från när Harry träffade Sally.

annons

sitter i Katz delikatesser, Meg Ryan bevisade sin poäng om att fejka orgasmer, men människor över hela världen visar oss nu hur riktiga verkligen ser ut.

Australian website Beautiful Agony, ett’ multimediaexperiment’, inbjuder vanliga människor att filma sina orgasm ansikten (endast från nacken upp) och posta dem online för andra att betala för att titta på.

hon har det bra!
This woman prefers an al fresco experience
Many more women than men have contributed their moments
This blonde girl is happy to share her most intimate moments with the world
Click here to resize this module

konceptet föddes 2003 bland en handfull vänner, inklusive Richard Lawrence och Lauren Olney, som laddade upp sina egna videor till webbplatsen. Men när populariteten växte öppnade vännerna webbplatsen upp till alla och började ladda för att titta på videon för att betala bidragsgivare.

hon är glad att visa världen hennes orgasm ansikte
hon har det bra!
Couples are getting in on the act too as the site prepares to celebrate its anniversary next month
Headphones on
Today there are over 3,000 participants uploading videos to the site¿ most of whom are women

Emily, a 21-year-old university student, är en av tre kvinnor som pratade med new women ’ s online magazine thedebrief.co.uk om hennes engagemang i projektet.

’ först var jag lite nervös att jag inte skulle vara uppenbar nog. Jag brukar inte göra ljud eller, du vet, flytta runt så mycket när jag kommer – men för detta var jag ganska säker på att jag skulle behöva sätta på lite av en show.

’jag väntade tills ingen av mina housemates var hemma och tänkte att det var lika bra en ursäkt som någon att ligga ner i mitten av korridoren helt naken och filma mig själv med en w***.’

hon laddade upp videon till webbplatsen, vilket gjorde den tillgänglig för tusentals avgiftsbetalande tittare för att se hennes intima ögonblick.

och hon är inte den enda. Medan de flesta kvinnor som förekommer i mainstream-pornografi når de skrikande höjderna av ecstasy utan så mycket som att smita sin läppglans, på vacker ångest sträcker sig ansikten från det raunchy till det löjliga.

sally
sally
sally
Sally
sally
harry

Lauren Olney, som tillsammans skapade webbplatsen, förklarade: ”vi publicerar användarinlämnade videor-man och kvinna-där bidragsgivaren har en orgasm, utan några visuella signaler om vad som händer under midjan.

annons

’Jag och webbplatsens medskapare Richard pratade om hur oinspirerande vi hittade porren där ute-alla de handlade sexscenerna där allt är falskt. Istället för att klaga bestämde vi oss för att göra något åt det.’

det var 10 år sedan, men när webbplatsen förbereder sig för att fira årsdagen nästa månad är det tydligt att deras vision har visat sig vara en kraftfull formel.

idag finns det över 3000 deltagare som laddar upp videor till webbplatsen– de flesta är kvinnor.

Emily förklarar varför vurm är så tilltalande: ’mitt sinne var bara helt blåst. Det fanns ingen nakenhet men det var så sexig och jag var så påslagen av det.

Men are getting in on the act too
Dramatic shot
Each contributor is paid £120 for their video, plus more depending on how many hits they get
Nice neckerchief
i throes
”filmen var definitivt svårare än jag trodde det skulle vara”, säger Lizbeth, en 21-årig designstudent som skickade in sin video eftersom hon trodde att ”orgasmansiktet” är ganska mycket det sista tabuet

’jag trodde att det skulle vara varmt-att vara en del av ett enormt sexigt kompendium av wanking vanor. Och när annars får du chansen att se hur du faktiskt ser ut när du kommer?’

men bidragsgivarna gör det inte bara för att lägga till konversationen. Varje person som sumbitting en video får betalt runt 120, plus mer pengar beroende på hur många som faktiskt klickar igenom för att se sina videor.

’Jag tror inte att några tjejer skulle göra det för pengarna’, insisterar Kate, en 25-årig modedesigner, som har skickat in en video och hade en tidigare dålig upplevelse med en pojkvän som avslöjar intima bilder av henne till sina vänner.

’kanske om de betalade tusentals, men 120 är inte så mycket, eller hur? Jag tror att tjejer vill göra det för att de vill dela en sexuell upplevelse som är säker och stödjande och – viktigast av allt – värderar samtycke.

annons

’vacker ångest hjälpte mig i grunden att ta kontrollen tillbaka genom att dela min sexualitet på ett sätt som jag var okej med.’

andra säger dock att de tyckte att det var mer utmanande. – Filmen var definitivt svårare än jag trodde det skulle vara, säger Lizbeth, en 21-årig designstudent som skickade in sin video eftersom hon trodde att’ orgasmansiktet ’är ganska mycket det sista tabuet.

’alla små misstag förstör en take. Om en nippel poppade in i ramen, belysningen var för mörk eller musik kunde höras i bakgrunden, måste vi börja om igen. Det tog åldrar. Jag var tvungen att filma i massor av olika rum och äntligen hittat en plats där ljuset var okej och mina housemates kunde inte se mig! Och det är svårt att slå på det, slappna av och ”utföra” när det finns en massiv kamera som pekar i ansiktet. Men Lizbeth säger att när hon hade lämnat in det kände hon inte någon konstighet över det faktum att de skulle vara en massa främlingar som betalade för att se henne komma. ’Vad som helst, de kommer aldrig att träffa mig! Det är inte som om de får den verkliga affären.

annons

’min orgasm orsakar eventuellt massor av orgasmer för massor av människor och det är fantastiskt! Hurra! Orgasmer för alla!’

Kim Kardashian
Paris Hilton

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *