the Young and the Restless Cast då och nu-se hur de har förändrats!

Tribune/Getty Images; Robert Voets/CBS

Eric Braeden spelar Victor Newman på showen, den ledande manliga figuren/skurken och grundaren av Newman Enterprises. Han hade dussintals romantiska relationer, inklusive en med en strippare och en med sin tidigare dotter.den tyska skådespelaren dök upp i många filmer och TV-program som Mission: Impossible, Hawaii Five-O, Escape from the Planet of the Apes, Gunsmoke och The Six Million Dollar Man innan han fick rollen på showen 1980.

han spelar fortfarande rollen, en han var skeptisk till att först ta, men du kanske också känner igen honom som John Jacob Astor IV i Titanic 1995 eller kanske Robins far I How I Met Your Mother.

CBS via Getty Images; Sean Smith / jpistudios. com

Melody Thomas Scott spelar Nikki Newman, en gång strippare/prostituerad och sedan fru till Victor Newman, sedan 1979 när hon ersatte Erica Hope.Scott föddes Melody Ann Thomas och var en barnskådespelerska som uppträdde i Marnie 1964 och sedan Charlies änglar 1978.

hon spelar fortfarande rollen som The Young and the Restless, men du kanske också känner igen hennes gästspel i Hotel, Castle och till och med The King of Queens där hon också spelade Nikki Newman.

Camryn Grimes (Mariah Copeland, Cassie Newman)

J. Vespa/WireImage; Sean Smith/jpistudios.com

Camryn Grimes har spelat Mariah Copeland sedan 2014, men tidigare Cassie Newman från 1997 till 2005.

detta var början på hennes karriär och båda karaktärerna. Karaktärerna är tvillingar men Copeland tog över när Newman dödades efter att hennes ande hängde lite.

Grimes spelar fortfarande rollen som The Young and the Restless men har också dykt upp i filmer Swordfish och Magic Mike, och några tv-program som Ghost Whisperer och The Mentalist.

Kristof St.John (Neil Winters)

Ron Galella, Ltd./ WireImage; John Paschal / jpistudios. com

Kristof St.John spelar Neil Winters, en affärsman och ägare av Indigo jazz club.

st. John var i Happy Days och Cosby-showen, liksom tvålopera Generations, innan han slog rampljuset 1991 på The Young and the Restless.

han spelar fortfarande rollen men uppträdde också i familjefrågor, barnflickan och alla hatar Chris.

Beth Maitland (Traci Abbott)

Ron Galella, Ltd./ WireImage; Sean Smith / jpistudios. com

Beth Maitland spelar Traci Abbott, romanförfattaren, sångaren och tidigare president för Danny Romalottis fanklubb.

the Young and the Restless var hennes första paus i filmografi 1982, och det var tänkt att vara en kort om inte för hennes imponerande visning av talang.

Maitland spelade rollen fram till 1996 och återkom sedan 2001. Hon dök också upp i The Bold and the Beautiful 2007, och nu stjärnor som Gloria i The Grove: The Series.

Jeanne Cooper (Katherine Kansler)

Frank Edwards/Fotos International/Arkiv foton/Getty Images; John Paschal/jpistudios.com

Jeanne Cooper spelade Katherine Chancellor, en författare, affärskvinna och filantrop som en gång fick en verklig ansiktslyftning på skärmen 1984.

hon började sin karriär på 50-talet och uppträdde i Ben Casey, Twilight Zone och Big Valley. Men det var inte förrän 1973 när hon steg till stjärnstatus för sin ikoniska roll i The Young and the Restless.

hon dök också upp i Shower som The Nanny och tvålopera the Bold and the Beautiful. Hon dog 2013.

Cooper dog den 8 maj 2013.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *