roliga fakta om Christel Khalils äktenskap med Stephen Hensley och allt om hennes filmografi

i mer än tre decennier har Christel Khalil varit ett vanligt ansikte på våra skärmar och hennes karismatiska talanger lämnar alltid fans som ber om mer. Förutom att förkroppsliga flera tecken på TV och film, hon har andra konstnärliga talanger som har etablerat henne som en stjärna i underhållningsbranschen. Bort från kameran räknar y&r-stjärnan sina familjemedlemmar som sitt starkaste stödsystem.

Khalil är den sista av de fyra barn som föddes till sina föräldrar-Belita Edwards och Adnan Kahlil. Hon och hennes tre äldre bröder Alex, Adam och Chris har ett rikt kulturarv. Syskonen har paternal pakistanska rötter samt blandade maternal anor som skär över Afrika, Europa, och Native America. Hon har också en yngre halvsyster Aysha från sin pappa. Hennes strävan efter frihet har fått henne att ta några livsförändrande beslut både i hennes personliga och professionella liv som alla är intresserade av att veta.

Christel Khalil gjorde sin Skärmdebut som gäst på uppsättningen Sinbad Show

en infödd kalifornisk född den 30 November 1987, Christel Adnana Mina Khalil har varit på skådespelarscenen sedan fem års ålder. Skådespelerskan har inte avslöjat någon information om sin utbildningsbakgrund men för karriär vet vi att hon debuterade på TV 1993 efter att ha landat en gästroll som Crystal i sitcom The Sinbad Show.

hon har sedan dess följt upp med andra TV – roller i serier som Family Matters (1996), George & Leo (1997), That ’ s So Raven (2003-2004) och Malcolm in the Middle (2006). Andra TV-roller Khalil har dykt upp i inkluderar Y & R (1973), har också krediterats i NCIS: Los Angeles (2012) och 2 Broke Girls (2011).Christel Khalil har gjort en del voice-over arbete i W. I. T. C. H, andas liv i karaktären av Cornelia Hale från 2004-2006. Även musikvideon för Beautiful Queen av Johnny Britt ’ s presenterade henne på set 2012.

hennes mest populära roll är som Lily Winters i The Young and the Restless

Khalils mest kända roll ännu är helt klart den av Lily Winters på den berömda CBS tvålopera the Young and the Restless. Hon gick med i showen 2002 på kontraktsbasis fram till 2005; skådespelerskan blev senare en serie regelbunden 2006. Men 2018 meddelade Christel Khalil att hon skulle vilja nedgradera-att visas på återkommande basis. Enligt den populära skådespelerskan informerades hennes beslut av hennes önskan att njuta av mer frihet i hennes personliga och professionella liv. Rapporter sa att hon lika uttryckte sitt missnöje med sin roll som Lily innan hon fattade beslutet.Christel Khalil fortsatte att visas sporadiskt på showen tills Josh Griffith-den nuvarande medproducenten och huvudförfattaren av showen kontaktade henne för att återvända till filmning regelbundet i januari 2020. Christels roll i showen gav henne Daytime Emmy Award för enastående yngre skådespelerska i en dramaserie; denna utmärkelse kom efter att hon redan nominerats fyra gånger för kategorin. Sammantaget har hennes roll i The Young and the Restless fått henne inte mindre än 14 prestigefyllda nomineringar.

hon har också landat flera stora roller på storskärmen

Mer, Christel Khalil gjorde sin filmdebut 1995 med filmen Dragon Fury. Hennes andra storskärmskrediter inkluderar 1996 Matilda, du är inbjuden till Mary-Kate& Ashleys julfest som släpptes 1997, Milo som var smaken av 1998 och intervju med Assassin – a 2002 film.

hennes andra filmkrediter inkluderar White Like the Moon 2002, Chronologia Human släpptes 2017 och Bedlam 2017. Sedan Christel Khalil släppte ner sin status på Y&R-serien, har Christel Khalil bedrivit andra filmprojekt som landar stora roller i Sorority Stalker: No Good Deed under våren 2018; The independent thriller hade premiär på Lifetime Network. 2019 medverkade hon i We Need To Talk skriven och regisserad av Todd Wolfe.

Vad är Christel Khali mer känt för?

borta från att agera är Khalil också en begåvad musiker och stolt över sin förmåga att spela gitarr. Den berömda underhållaren har också lagt till modellering i sitt CV. År 2015 modellerade hon för en ideell organisation som heter True Connection. När kamerorna inte rullar, Khalil som är en ivrig Resenär tillbringar sin tid att resa över hela världen. Dessutom, hon tycker om vandring, Matlagning, Dans, spela gitarr, öva yoga, sång, och även ridning på fritiden.

Khalil är också ganska populär på sociala medier. Hon är aktiv på vissa nätverksplattformar och fans kan ansluta till skådespelerskan på Twitter och Instagram (@christeladnana).

vad vi vet om Christel Khalils personliga liv och skilsmässor

Christel Khalil var en gång lyckligt gift med musiker och skådespelare Stephen Hensley. Detaljer om parets romantik från början och hur de träffades är ganska skissartade, men de tros ha daterat ett tag innan de knöt knuten den 21 September 2008. Deras bröllop var välbesökt av kändisar som Bryton James – amerikansk skådespelare, röstartist, och sångare som fungerade som en groomsman. Som brudtärna vid tillfället var Elizabeth Hendrickson-Christel Khalils co-star i The Young and the Restless.

alla antogs väl för kändisparet fram till 2011 när äktenskapet träffade klipporna med Khalil som ansökte om skilsmässa den 8 mars Det året. Deras skilsmässa slutfördes så småningom den 1 September samma år, varefter kändisskådespelerskan var värd för en festlig ”skilsmässofest” i hennes bostad nästa månad.efter splittringen gick Khalil vidare till bar runner, Ray Wicks. Paret var tillsammans fram till mitten av 2015 innan de kallade det slutar. Mer nyligen var skådespelerskan kopplad till en affärsman som heter Sam Restagno från Kanada. Även om detaljer om deras romantik inte har avslöjats, de tros ha varit dejting i ett par år.

Se även: Hannah Gross – Bio, höjd, syskon, föräldrar, fakta om skådespelerskan

Möt Christel Khalils Son och föräldrar

Christel Khalil och son Michael
Christel Khalil och son Michael bildkälla

Christel Khalil är en stolt mamma till Michael Caden Hensley, sonen hon hade med sin ex-make Stephen Hensley den 17 april 2010. Skådespelerskan som för närvarande bor med sin son i Toronto, Ontario, är tacksam för moderskapets glädje som har hjälpt henne att förstå och fokusera på de viktigare sakerna i livet. Från empati till medkänsla till osjälviskhet och så mycket mer, hävdar Khalil att hennes son Michael som hon hade i ung ålder har lärt henne många livslektioner. Y&r-stjärnan delar också ett nära band med sin familj och tvekar inte att flagga några av sina speciella stunder med fans på sociala medier.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *