Kärlekshistorien mellan Chris Meloni och hans fru Sherman Williams är verkligen en av ett slag

Fotokredit: Getty
Fotokredit: Getty

från bra hushållning

Christopher Meloni har haft många fantastiska saker som händer nyligen, inklusive en gästroll på The Handmaid ’ s Tale. Allt detta kommer på hälarna på säsong 2 av Happy! (den Syfy show han stjärnor i). Och medan den tidigare lagen & Order SVU-skådespelarens karriär har fortsatt att sväva genom åren, har han alltid haft ett speciellt förhållande med sin fru, (Doris) Sherman Williams (hon går av Sherman) och två barn, Dante och Sophia.

titta närmare på Chris förhållande till sin fru och barn, det är lätt att se att den 58-åriga skådespelaren lyckas både på jobbet och hemma.

1989: Chris och Sherman möts på en TV-apparat.

1989 hade Chris precis börjat driva en skådespelarkarriär medan han jonglerade flera jobb när han arbetade mot sin stora paus. I processen träffade han Sherman, som arbetade som produktionsdesigner vid den tiden. Chris blev snabbt förälskad i henne när hon kom till jobbet en dag på en motorcykel.

Även om han kallade HBO-serien som han arbetade med vid den tiden ”oerhört glömsk”, var Sherman motsatsen. Hennes korta blonda hår och retro solglasögon fångade Chris uppmärksamhet omedelbart. ”Det här måste jag träffas,” berättade han för YourTango om sin nu fru.

men efter att ha introducerat sig själv fick han reda på att hon redan hade en pojkvän. Några år gick innan de två stötte på varandra igen i Los Angeles och började dejting.

juli 1995: Chris och Sherman gifter sig på en strand i Malibu, Kalifornien.

år efter deras första datum (som förresten involverade tre olika fester) band Chris och Sherman knuten med ett medeltida temabröllop på en Malibu-strand. Båda kastade enligt uppgift tillbaka några tequila skott för att fira sin fackförening innan Sherman sprang till flygplatsen för ett jobb i Miami.

visa det här inlägget på Instagram

ett inlägg delat av @thecollegeboardofficial den 1 juli 2018 kl 6:06PM PDT

Chris erkänner att deras bröllop inte hände på den mest perfekta tiden – han försökte fortfarande hitta sin väg i den skådespelande världen och hon reser ständigt för arbete. Ändå delade båda drömmen om att en dag ha ett hem och barn.

Berättelsen fortsätter

maj 2001: Sherman föder Sophia.

När det nya årtusendet kom, befann paret sig på motsatta kuster med fokus på sin karriär. Ändå lovade Sherman och Chris att följa en enkel regel: att spendera högst tre veckors mellanrum. Det var inte förrän deras första barn, Sophia Eva Pietra Meloni, föddes den 23 mars 2001 som paret bestämde sig för att bosätta sig i New York City.

visa det här inlägget på Instagram

ett inlägg delat av @thecollegeboardofficial den 17 mars 2019 kl 4:21pm PDT

Nu är Sophia nybörjare på college och ger ofta alla en inblick i hennes liv på Instagram. Det är tydligt att 18-åringen ärvt sin humor från Chris och Sherman, som båda har sagt är nyckeln till att ha ett långvarigt äktenskap.

januari 2004: deras son Dante är född.

Dante Amadeo Meloni föddes den 2 januari 2004. Medan Dante kanske inte är lika aktiv på sociala medier som hans syster och föräldrar är, betyder det inte att 15-åringen inte tycker om familjetid.utan att misslyckas publicerar Chris ett sött throwback-foto på Dantes födelsedag varje år av de två tillsammans. ”Jag har haft turen att älska den här människan i 15 år”, skrev han i år på Instagram.

visa det här inlägget på Instagram

Jag har haft turen att älska denna människa i 15 år. # myboy # happydayDante

ett inlägg delat av Chris Meloni (@chris_meloni) den 2 Jan 2019 kl 7:13am PST

ser tillbaka på hans förhållande till sina barn, Chris gjorde det klart att han är mycket involverad i båda sina liv.

” Jag tror att mina barn skulle kalla mig lite galen,” lagen & Order alum berättade USA Today. ”Jag är väldigt fysisk, väldigt tillgiven. Jag är också väldigt disciplinerad och fokuserad på utbildning. Det är en sak som infördes i mig, en plats i livet där det inte finns någon kompromiss.”

Han tillade: ”Jag vill att de ska delta i friidrott eller konst eftersom det är platser de får uttrycka sig … Jag försöker uppmuntra det och säga, ’snälla lita på mig. Underbara saker kommer att hända på denna resa av smärta.'”

idag: Det finns inga tecken på att sakta ner.

Efter att ha spelat Elliot Stabler i 12 år sa Chris adjö till dramaserien 2011 och har sedan dess vågat sig in i olika typer av arbete, inklusive True Blood och man of Steel. Lycklig! tillåter Chris att gå tillbaka till sina komiska rötter – den här gången dock, med en imaginär enhörning som sin motspelare. Och nu visar The Handmaid ’ s Tale en mycket mörkare, mer komplex sida till hans skådespel.när det gäller Sherman verkar hon ha återupptäckt sin kärlek till att skapa konst. I augusti 2017 lanserade hon sin egen webbplats, som innehåller sina ursprungliga oljeporträttmålningar.

visa det här inlägget på Instagram

ett inlägg delat av Sherman Meloni Art (@sherman.meloni) den 31 Dec 2018 klockan 8:50 PST

Chris har kallat sig” sin fru största fan ” och marknadsför sin vackra konst på sina sociala medier och lägger naturligtvis söta bilder av sig själv med sin tjej. När allt kommer omkring är Chris stolt över att låta världen veta att han och Sherman är två kreativa sinnen som fortfarande älskar sina motorcyklar.

(’Du kanske också gillar’,)

  • 40+ underbara Kök Design Ideas du vill stjäla

  • 7 geni sätt att döda fruktflugor

  • 37 geni Dubbel – Duty Organizing Ideas

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *