Jag är otrogen mot min man…Medan vi karantän i samma hus

Jag är en bra liten slampa när han berättar för mig att vara, och just nu är det vad han vill ha. Jag lyssnar på hans röst medan hans dämpade, tyst ton befaller mig via telefonen. Han leder mina händer och fingrar ner kurvorna i min kropp, men inte där jag vill ha dem ännu.

han hör mina dämpade stön från ett statiskt iPhone-eko. Jag kan höra hans läppar form i en sly flin när han hälsar mig med en oväntad men bekant surrande som vissnar mig mot djupare andetag. (Vi har nyligen investerat i en Bluetooth-aktiverad sexleksak som han har förmågan att styra på avstånd.) Jag ler.

detta innehåll importeras från {embed-name}. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller du kanske kan hitta mer information på deras webbplats.

om han kunde se mig just nu, skulle han känna gåshudarna förhöjda på mina underarmar. Han skulle märka hur sprickan i mitt nyckelben förvränger när vibrationerna ökar. Han skulle titta på min ryggbåge i härlig dumhet när han ledde mig till orgasm.

men för tillfället talar han till mig via telefonen. Eftersom det här är det säkraste—och egentligen bara-alternativet när min man bara är några rum borta och det finns en global pandemi som attackerar USA

relaterad historia

min man och jag har varit gifta i 12 år. Han är mitt livs absoluta kärlek. När människor möter mig gillar de mig. Men när människor möter honom älskar de honom.

Vi har en dotter tillsammans, och fram till ungefär tre år sedan trodde jag att jag hade det liv jag alltid hade velat ha. Men nyligen började jag utveckla olika önskningar sexuellt. Jag vet inte Om porr är skyldig, nödvändigtvis, men några specifika videor väckte en nyfunnen önskan att bli manhandled—du vet, behandlad på ett sluttier, snuskigare sätt. Ibland vill man inte älska. Du vill bli knullad.

Jag tog upp mina uppenbarelser med min man för ungefär tre år sedan, och även om han var lite förvånad var han villig att försöka. Och det gjorde vi.

”Ibland vill du inte älska. Du vill knulla.”

men det är svårt för någon man, speciellt en jag skulle ofta älska att en eller två gånger i veckan ändå, för att plötsligt lära mig att knulla mig som jag ville bli knullad. Han är kärleksfull och söt och vårdande. Han ville inte smiska eller kväva mamman till sitt barn som jag ville att han skulle.

och medan jag besegrades förstod jag: det är verkligen inte rättvist att förvänta sig att han ändrar vem han är för att mina sexuella behov utvecklades.

men jag kommer att säga att öppna upp för din livslånga partner om en sexuell fantasi du har är en absolut skärande upplevelse—speciellt när det inte riktigt fungerar. Så jag recoiled tillbaka i mina tankar och tog aldrig tillbaka det till honom. Vi älskar fortfarande en gång, ibland två gånger i veckan.

Related Story

för ett år sedan bestämde jag mig för att ladda ner Ashley Madison, en webbplats som förbinder människor med andra som söker affärer. Jag önskar att jag kunde berätta att det var ett definitivt ögonblick som fick mig att ladda ner det den natten, men det var helt enkelt att jag äntligen hade samlat modet att göra det.

och vid nedladdning, heliga män. Jag var helt enthralled. Jag tillbringade sex veckor med att prata med mer än 100 olika friare, bokstavligen. Efter den första månaden eller så, jag kunde begränsa dem till min topp 10 baserat på fysisk attraktion, konsistens, affärsmål, etc. Vi skulle få kaffe, träffas för frukost, i parken, vad som helst, bara för att bekanta. Då hände den första affären i ett bokat hotellrum.

därifrån fortsatte jag bara att träffa så många heta män. Om jag ville få någon att knulla mig som en otäck liten slampa, kunde jag. Om jag ville gå till en sexklubb, jag kunde. Men sedan … coronavirus slog.

Jag är van att träffa män när jag vill. Men sedan den globala pandemin har jag varit tvungen att ta mina sexuella behov virtuellt: telefonsex, videosex, sexting och videor…ibland när min man fortfarande är i huset.

”det är verkligen inte rättvist att förvänta sig att han ändrar vem han är för att mina sexuella behov gjorde.”

jag pratar med minst tre till fem män hela dagen. Vi textar eller chattar antingen i en privat app, som Kik, WhatsApp eller Google Hangouts. Männen och jag försöker samordna tider vi kan prata i telefon och få varandra av eller FaceTime onani. När det här är allt du behöver arbeta med på grund av isoleringskrav och hemma orders…it kan vara mycket roligt.

Plus, att veta spänningen att min man är runt och kan fånga mig när som helst gör det så mycket varmare. Att fastna hemma lägger verkligen till ett nytt lager av utmaningar, men för vissa människor, det gör affären så mycket sexigare.

Jag skulle till och med hävda att det gör mitt sexliv med min man bättre. Jag är mer självsäker, lyckligare och nöjd i det området redan, så jag tror att det speglar när vi engagerar oss i sex också.

självklart, men som alla andra, är jag redo för karantänen att vara över. Att prata med dessa män jämför bara inte med att se dem—känna dem IRL. Och jag behöver min fix.

så när allt detta är över och jag kan gå ut och träffa de män jag pratar med nu, ska jag absolut göra det. Men innan du tror att jag är ett monster, vet detta: jag bestämde mig för att mellan risken att bli ouppfylld resten av mitt liv eller kliva utanför mitt äktenskap för vad jag ville, det senare var det bättre alternativet. Och jag kommer inte att känna mig skyldig för det. Mina affärer handlar om mig och bara mig—de har inget att göra med min man. Jag älskar honom, men kanske är det orealistiskt av mig att förvänta honom att vara alla de saker jag behöver i varje aspekt av mitt liv: känslomässigt, fysiskt, mentalt etc. Jag behöver något mer, och jag vet exakt hur man får det—så jag kommer.

relaterad berättelse

Taylor AndrewsTaylor är en av de sex—och relationsredaktörerna som kan berätta exakt vilka vibratorer som är värda splurge, varför du fortfarande drömmer om ditt ex och tips om hur du får det bästa könet i ditt liv (inklusive vilket ord du ska stava med dina höfter under cowgirl sex) – Åh, och du kan följa henne på Instagram här.
detta innehåll skapas och underhålls av en tredje part och importeras till den här sidan för att hjälpa användare att ange sina e-postadresser. Du kanske kan hitta mer information om detta och liknande innehåll på piano.io

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *