hur man får en Taurus Man att bli kär i dig: 4 Tips för att vinna hans hjärta

så du vill veta hur man får den uppenbarligen likgiltiga Taurus att bli kär i dig, eller hur? Till att börja med, kom ihåg att framträdanden kan lura, och bakom den bilden av absolut seghet kan det gömma någon riktigt mild.

Hur får man en Taurus Man att bli kär i dig?

För det första är det viktigt att komma ihåg att detta är ett jordtecken. Lita därför inte på falska antaganden om denna typ av man om du inte vill misstolka hans signaler (eftersom han vanligtvis är mindre uttrycksfull än till exempel en brandskyltman), men Välj rätt strategi för hans karaktär, och på detta sätt kommer du att vinna hjärtat av denna Taurus man du är så kär i. Var uppmärksam, för hans signaler är mycket mer subtila, men tvivlar inte på att han har starka känslor.

4 Tips för att vinna en Taurus mans hjärta

När det gäller att charma honom, ha dessa principer i åtanke.

ge inte honom drömmar, bättre ge honom något riktigt

horoskopets tjur är en härlig person som också har en mild sida. Men om du undrar hur man får en Taurus man att bli kär i dig, glöm inte att naturen på hans jordskylt tydligt bestämmer hans sätt att förstå livet.därför är han fruktansvärt praktisk och realistisk, eftersom han har fötterna på marken, och hans tankar om vad som kan vara möjligt eller bli verklighet har lite att göra med drömmar.

i den meningen rekommenderar vi att du inte försöker, även med de bästa avsikterna, att dra honom till att drömma om en möjlig Saga framtid tillsammans. Eftersom han inte kommer att kunna känna samma sak som du gör, han kan bli riktigt frustrerad och så, vara oförmögen att överväga någon form av framtid tillsammans.

helst bör du överväga de saker han verkligen älskar, något han tycker om att göra eller vill göra. Titta därför på det och hitta ett sätt att låta honom veta att du är intresserad av att göra något sådant. Ännu bättre, försök att övertyga honom att dela upplevelsen. Du kommer säkert att fånga all hans uppmärksamhet.

förföra honom med din beröring

visste du att detta stjärntecken är extremt känsligt för beröringen? Det finns inget som att ge honom gåshud genom att röra honom ”av misstag” med fingrarna eller handen, eller genom någon nära kontakt (något mer än vänligt) medan du pratar eller när du vill fånga hans uppmärksamhet för att prata med honom. På det här sättet skulle du omsätta ett av de enklaste men snabbaste sätten att vinna en Taurus mans hjärta.

konkreta och praktiska gåvor

det är inte så att han är särskilt materialistisk, men han är helt enkelt praktisk i sitt sätt att förstå världen. Han går igenom det som är tydligt, konkret och lätt att förstå.

av samma anledning, om du funderar på att få en Taurus man att bli kär i dig med hjälp av smickrande presenter, är det ingen tvekan om att den perfekta saken att leta efter är något praktiskt, användbart och tillämpligt för honom.

Med tanke på vikten de ger till jobbet, avvisa inte de gåvor som kan vara användbara för hans dagliga uppgifter. Dessutom, om du anpassar dem, se till att han kommer att tänka på dig medan han använder dem.

4. Stimulera hans sinnen

detta handlar inte bara om att stimulera hans känslor genom hans hud, eftersom beröringen bara är en av våra fem sinnen. När man överväger hur man vinner en Taurus mans hjärta, glöm inte att du måste bryta ner hans väggar, och det finns inget bättre än att göra det genom hans syn, hörsel, lukt eller till och med hans smak.

När du säkert vet att du ska träffa honom, klä upp så att ditt utseende påverkar honom, välj en parfym som är både härlig och delikat och gör ljudet av din röst musik till öronen. Om attraktionen mellan de två är tillräckligt stark för att föra dig närmare varandra, kommer den oväntade smaken av dina läppar äntligen att få honom att bli kär i dig. När tiden kommer kommer du att kunna överväga om det är rätt ögonblick.

kom ihåg: nyckeln till att förföra en Taurus Man är …

Vid denna tidpunkt är det ingen tvekan om att du har hittat olika sätt att få en Taurus man att bli kär i dig. Dessutom, även om du vet att du står inför de mest envisa stjärntecknen, är du villig att omsätta dessa tips i praktiken. Så, för att göra det lättare för dig, Kom ihåg följande:

å ena sidan är detta stjärntecken ganska sensorisk man och sättet att bryta ner hans väggar är genom stimulering av hans sinnen: syn, lukt, smak, hörsel och särskilt känslan av beröring.

å andra sidan, kom ihåg att svartsjuka är en del av hans karaktär. Det handlar inte om att skapa en scen, men om du hittar rätt tid att ägna lite mer uppmärksamhet åt en annan person i hans närvaro kan det ge honom ett tryck för att göra ett drag mot dig. Men var försiktig och korsa inte linjen, annars kommer den att vända sig mot dig.

Fler tips på hur man ska göra andra tecken’ män att falla i kärlek med dig

♈ Tips på hur man gör en Aries man bli kär i dig

♊ Tips på hur man gör en Gemini man bli kär i dig

♋ Tips på hur man gör en Cancer man bli kär i dig

♌ Tips på hur man gör en Leo man förälskad i dig

♍ Tips på hur man gör en Virgo man bli kär i dig

♎ Tips på hur man gör en Libra man bli kär i dig

♏ Tips på hur man gör en Skorpion man bli kär i dig

♐ Tips om hur man gör en Skytten man bli kär i dig

tips om hur man gör en Capricorn man bli kär i dig

tips om hur man gör en Aquarius man bli kär i dig

tips om hur man gör en Fiskarna man bli kär i dig

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *