hur död Luke Bryan syskon ledde till honom att ha fler barn

Luke Bryan har haft en hel del framgång som ett land artist, säljer över 7 miljoner album över hela världen som har inkluderat 23 nummer ett hits. Men den amerikanska Idoldomaren har också upplevt ett antal familjetragedier i sitt liv. Här är vad du behöver veta om hur hans syskon och svågers död ledde till hans utvidgade familj.

Luke Bryan har förlorat båda sina syskon

Getty Images

1996, strax innan Bryan skulle flytta till Nashville vid 19 års ålder för att äntligen fullfölja sin dröm om att vara en professionell landskonstnär, dödades hans äldre bror, Chris, i en bilolycka. Förlusten av hans bror var fortfarande svår för Bryan att prata om i en intervju 2013 med ABC News.

”min äldre bror, Chris, dödades oväntat i en … bilolycka,” sade Bryan. ”Jag är lite hyperventilerande och pratar om det. … Du aldrig riktigt … gå bortom det.”hans mamma berättade för ABC News att hon ”inte kunde bära tanken på att han var borta” från familjen vid den tiden, så Bryan stannade i Leesburg, Georgia och arbetade på sina föräldrars gård tills hans far äntligen berättade för honom: ”du vet, om du ska fortsätta din musikkarriär måste du packa din lastbil och flytta till Nashville.”

han hittade snabbt framgång som låtskrivare och sedan som konstnär i sin egen rätt. 2007 debuterade Bryan på Grand Ole Opry och sedan bara några dagar senare slog tragedin igen när hans äldre syster, Kelly Cheshire, dog oväntat medan han var hemma med sin unga son, Brooks (Til). Hennes dödsorsak var någon okänd sjukdom som aldrig identifierades.

” hon var hemma med sin 3-åring, och det var som om någon släckte lamporna. De bestämde aldrig vad som hände. Obduktionerna, coroner, ingen kunde räkna ut det, ” Luke berättade People i 2013.

”mina enda äldre syskon … borta från världen, i en blixt i två, två olika, galna, tragiska sätt, som … vi kommer aldrig att veta och aldrig förstå”, berättade Bryan ABC News.Kellys man, Ben Lee, började uppfostra sina tre barn på egen hand, men sedan 2014 fick Ben Lee en hjärtattack framför Bryans Fru Caroline och Til och dog senare. Han var 46 år gammal.

familjetragedi utvidgade Bryans familj till sju

Bryan och hans fru Caroline har två söner: Thomas (Bo), född mars 2008 och Tatum (Tate), född augusti 2010. Efter Bryans svågers död välkomnade de omedelbart sina syskonbarn Jordan och Kris och brorson Til in i deras hem också.

”vi tänkte aldrig två gånger om det,” berättade Caroline ABC News. ”Du vet, det var aldrig något som han och jag var tvungna att sitta ner och prata om, du vet, ska vi ta det här på? Vi gjorde det bara.”under 2017 upplevde familjen Bryan en annan tragedi när Carolines bror och hans fru förlorade sin sju månader gamla dotter, Sadie Brett. I en intervju med CMT 2019 pratade Caroline om hur svårt det har varit på deras familj.

”lita på mig, det finns tillfällen när jag bara förlorar min sh*t. ibland går jag bara i duschen och gråter. Jag kämpar med att Luke är borta hela tiden och hur man gör alla lyckliga och hur man gör denna välgörenhet (för hennes sena systerdotter Brett) går bra. Det är svårt att vara ensam mycket. Vår familj sak är, du kan ta två vägar i livet: en av att vara bitter och arg, eller en av Jag ska hitta lyckan i detta och göra det bästa av något som är hemskt.”Bryan berättade för ABC News Robin Roberts 2017 att han måste förlita sig starkt på sin tro på Gud för att komma förbi alla dessa svårigheter.

”Jag har sett min familj gå igenom ebbs och flöden där vi blir arg på Gud och vi blir arg på varför detta har hänt,” erkände han. ”Tja, du fortsätter och du försöker, försök att vara så positiv som möjligt, och du försöker uppskatta varje dag. Du kommer aldrig tillbaka till 100 procent. Du kommer alltid att arbeta för att komma tillbaka till 75 procent.”

American Idol sänds söndagar klockan 8 ET / PT på ABC.

Läs nästa: Luke Bryan publicerade den sötaste Mors dag Hyllning till sin fru, Caroline, i 2019

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *