Hoda Kotbs lilla dotter är den sötaste! Se allt vi vet om Little Haley

Aww — Hoda Kotb är den bästa mamma någonsin! Den 53-åriga today-stjärnan har poserat med sin dotter, Haley Joy, över hela Instagram det senaste året. Och efter släppet av Hodas nya barnbok, jag har älskat dig sedan Forever, som inspirerades av Haley, vill tittarna också veta — vad är Hoda ’s baby’ s race? Bläddra ner för att ta reda på allt vi vet om little Haley!

Vad är Hoda ’s baby’ s race?

Vi är inte säkra! Medan Hoda aldrig har avslöjat platsen för Haleys födelse, vi vet att barnet föddes på Alla hjärtans dag, tisdag, Feb. 14, 2017.

har Haley nått några milstolpar nyligen?

Hoda avslöjade för E News! i oktober att hennes flicka redan står upp! Och även om hon är i sin ”tandvård och inte sova fas,” talkshow värd säger att det är bra eftersom hon sov för 53 år redan! För roligt …

hennes sötaste milstolpe, men? Hennes lilla fniss. ”Det sötaste ljudet på planeten jorden är hennes mage som skrattar åt mig. Mer än någonting annat jag någonsin har hört, någonting, någonsin,” delade Hoda. ”Jag kan inte hålla mig själv, hon är allt… hon är allt.”

Vad är Haleys fullständiga namn?

Hodas dotter heter Haley Joy Kotb. Medan han ringde in till idag efter antagandet avslöjade Hoda den speciella betydelsen bakom sin lilla flickas moniker. ”Haley är på grund av Halleys komet”, sa hon till medstjärnorna Kathie Lee Gifford och Jenna Bush Hager. ”Det var en av de saker där jag bara föreställer henne att segla genom himlen.”Hoda avslöjade sin syster, Hala hjälpte också till att välja Haleys namn. ”Min syster och jag pratade i telefon och hon sa:” du vet, jag är Hala, du är Hoda, vår systerdotter är Hana — vad sägs om Haley?'”

vad gäller Haleys söta mellannamn? Det var lite lättare för Hoda att välja. ”Glädje, bara för att hon ger oss glädje”, sa den stolta nya mamman. ”Hon har ett vackert sätt om henne.”

View this post on Instagram

Home!!!!! ❤️❤️❤️

A post shared by Hoda Kotb (@hodakotb) on Feb 24, 2018 at 4:10pm PST

Is Hoda married?

No, but she does have a serious boyfriend. Hon har träffat NYC-finansiären Joel Schiffman – som har en egen vuxen dotter, Kyle, från ett tidigare äktenskap — sedan 2013 och paret flyttade in i Hodas lägenhet förra året. Och en källa avslöjade nyligen exklusivt för Closer Weekly att de pratar om äktenskap!

Hoda har varit gift en gång. Hon band tidigare knuten till University of New Orleans tennistränare Burzis kanga 2005, men de skilde sig senare 2007 efter bara två års äktenskap.

View this post on Instagram

Just because ❤️👶🏼

A post shared by Hoda Kotb (@hodakotb) on Aug 4, 2017 at 12:45am PDT

Did Hoda adopt Haley as a single mother?

Since Haley has Kotb as her last name, we can infer Hoda adopted the baby girl as a single mom. Joel har varit och kommer att spela en stor roll i Haleys liv. ”Hon ville aldrig pressa Joel att göra någonting. Hon blev bedövad när han föreslog att hon och Haley skulle flytta in hos honom,” berättade en insider tidigare Closer Weekly. ”De hade långa diskussioner om framtiden. Joel berättade Hoda han vill gifta sig med henne och höja Haley. Självklart var hon glad.”

Hoda sa i en efterföljande intervju, ” Haley kommer att kalla honom pappa. har varit så bra. Han är en så stor pappa och ett stort inflytande.”Vi är så glada för den perfekta familjen av tre!

gå med i vår Facebook-grupp för de senaste nyheterna och uppdateringarna på Today show!

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *