Gal Gadots man & barn gör cameos i Wonder Woman 1984; Gadot säger ’Det är mer än bara en film för mig’

Gal Gadot avslöjade bara en liten sak du kan se fram emot I Wonder Woman 1984 – hennes två döttrar! Den 35-åriga skådespelerskan delade i en ny intervju att hennes två unga döttrar, Maya och Alma, liksom hennes man, Yaron Versano, alla gör små framträdanden i den kommande filmen. ”Jag har två döttrar båda dyker upp, min äldsta dök upp med Pattys son och min yngsta, som jag var gravid med under reshoots för Wonder Woman, den första, var där med min man,” sa hon i en intervju med Kevin McCarthy.

annons

Gal tillade att deras cameos betyder mycket för henne. ”Den här filmen är mer än bara en film för oss, för mig, för Patty,” sa hon. ”Det förändrade mitt liv helt och mängden arbete och tankar och känslor som vi lägger in i filmen är mycket och jag kunde inte ha gjort filmen utan stöd från min fantastiska familj.”Gal tillade,” att få dem fångade i filmen med mig, för att de är en del av det, betydde mycket och det är en fantastisk, fantastisk souvenir som vi för alltid kommer att vårda.”

Om du missade det öppnade Gal Gadot exklusivt för PINKVILLA om hennes erfarenhet av den här filmen tidigare i veckan, om att återförenas med Chris I Wonder Woman 1984, som hon delar en förtjusande vänskap med i verkligheten, Gal gushed, ”annat än det faktum att det är utmattande, krävande och du måste träna så länge och filma i sju och en halv månad och det finns mycket arbete, att skildra denna karaktär är en glädje för mig. Det är ett sådant privilegium att spela den här ikonen som så många fans runt om i världen älskar och att göra det med Chris igen, som är en så bra partner, ja… Vi kunde inte göra den här filmen utan honom.”

annons

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *