En omfattande Guide till var var och en av Kardashians/Jenners gick på College (Spoiler: vissa gjorde det inte)

Kardashiansna har gjort ett imperium ur sitt berömda efternamn och förvandlat sina små Calabasas Dash-butiker till ett världsomspännande varumärke —
och utan högre utbildning! (Tja, för det mesta.)

det finns så mycket känt om varje enskild familjemedlem, från Kourtney Kardashians favorit sätt att äta en Kit-Kat till fördjupade detaljer om khlo Audrey Kardashians träningsregim. Men det enda som många Keeping Up With The Kardashians tittarna fortfarande har frågor om är klanens utbildning. Med en angelägen förmåga för företag, många undrar om någon av Kardashians någonsin gick till Business school. Vem gick till (och tog examen från) college? Vad studerade de och fick de bra betyg?

Kourtney, 38, avslöjade en gång hur ångest spelade en roll i hennes högskoleår och erkände att allmänhetens talande aldrig var hennes forte. ”Jag misslyckades med två klasser på college eftersom jag var för nervös för att hålla tal”, sa hon till Us Weekly. Mamma till tre barn-Mason Dash, Penelope Scotland och Reign Aston – hade också drömmar om att följa i sin pappa Robert Kardashian Sr.fotspår och bli advokat.

KourtneyKardashian.com

Kourtney Kardashian och Robert Kardashian Sr.på hennes examensdag.

”Jag ansökte till lagskolan och bestämde mig sedan för att inte gå”, avslöjade hon 2010. Men tro inte att Harvard är uteslutet för college grad. Nya rapporter tyder på att Scott Disicks ex planerar att återvända till skolan för att få sin magisterexamen.

”Kourtney vill få sin mästare på spanska och tittar på att göra en juristexamen online, vilket kommer att ta minst tre år”, berättade en källa till Radar Online. ”Det är omöjligt just nu på grund av familjen, men Kourtney har alltid varit typen att ha långsiktiga planer.”

Rob Kardashian följde sin systers ledning och gick på college. Hans utbildning inspirerade honom att starta Arthur George sock-linjen. ”Strumpor är bara en utgångspunkt för att göra kläder och streetwear”, sa han till Vibe 2014. ”Alla behöver strumpor. Vi har bara funnits i ett år eller så. Vi är bara ett pågående arbete men det går bra. Vi växer.”

KimKardashian.com

i augusti 2012 meddelade Rob att han hade planer på att gå tillbaka till skolan och, som sin pappa, bedriva en juristexamen vid University of Southern California Gould School of Law. Men dessa planer kom aldrig att förverkligas och USC förnekade att Rob någonsin tillämpat på programmet. Vem vet-kanske en dag kommer fadern till Dream Kardashian att återvända till campus.

bläddra igenom galleriet nedan för att ta reda på vilka Kardashians som gick på college, var de tog examen från och vad de studerade!

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *