Chris Harrison Ex-Wife & Kids: 5 Snabba fakta du behöver veta

Chris Harrison är länge värd för Bachelor franchise. Harrison var gift med sin nu ex-fru, Gwen, för nästan 20 år. De två delades 2012 och släppte ett gemensamt uttalande till tidningen People.

”Även om vi har fattat detta otroligt svåra beslut att skilja, kvarstår vår kärlek och ömsesidig respekt, och vi ser fram emot att dela i våra underbara barns liv”, läser uttalandet.

här är vad du behöver veta:

Chris& Gwen har 2 barn tillsammans

Chris och Gwen träffades på college och knöt knuten 1993. De är föräldrar till en 14-årig dotter som heter Taylor och en 16-årig son som heter Joshua. Harrison kids växte upp med The Bachelor — faktiskt, Joshua var bara sex veckor gammal när showen först hade premiär.både Taylor och Joshua liv har påverkats av showen, så mycket att vissa milstolpar till och med markeras av olika Ungkarlsmoment. Tidigare i år satte Chris Harrison sig för en pratstund med Steve Harvey där han frågades hur livet för sina barn har varit.

”det har varit ”The Bachelor”, svarade han och tillade senare, ”jag säger alltid,” The Bachelor ’ s ” kör nu, det fick bara sin licens och är en sophomore i gymnasiet nu.”

Harrison-barnen har tillbringat somrar i Mexiko medan deras pappa filmer ”Bachelor in Paradise”

att ha en pappa som är värd för en reality-TV-show är inte så illa. Faktiskt, det har visat sig vara mycket roligt för Taylor och Joshua, som har tillbringat sina somrar semestrar i Mexiko.

” mina barn kom med mig till paradiset i sommar. Det är vår semester – vi umgås i Mexiko och simma. Jag känner att det är bra livslektioner för dem att titta på Jorge bartendern och sedan titta på Josh äta pizza och hångla med Amanda. Det är bra,” berättade Harrison People Now Jeremy Parsons tillbaka i 2016.

det andra bra med Harrisons spelning på The Bachelor? Det ger en väg för honom att ha samtal med sin tonårsdotter.

” hon sitter med mig i sängen eftersom jag vanligtvis får pre-release, och vi tittar på den på min dator. Det är en bra väg för mig att ha ett samtal med min dotter. Jag tänkte aldrig på det här, men som en ensamstående pappa, Jag vill ha samtal med min dotter om män, handla om dejting, om dessa saker som hon är på väg in … så mycket som jag skulle älska att låsa henne bort, detta händer,” Harrison berättade Parsons i samma intervju.

både Chris& Gwen är båda singel

Chris Harrison fru

även Harrison har daterat här och där, både han och hans ex-fru är för närvarande singel, enligt populära kändis dejting webbplats som är daterad vem.

i en intervju med Salon 2014 öppnade Chris om singellivet.

” det suger där ute. De dejting livet suger, ” sa han till utloppet. Harrison har kopplats till ett par kvinnor under de senaste sex åren, inklusive Bachelor tävlande Ashley Spivey och en kvinna som heter Kelly Sarac 2013.

Även om han inte har haft tur ännu, Chris Harrison har varit ganska öppen om att vilja hitta kärleken igen.

” Jag skulle älska att hitta kärlek nu. Titta, som du kan berätta av boken och av showen, är jag en hopplös, hjälplös romantiker precis som alla andra, så förhoppningsvis följer jag mitt eget råd en dag,” berättade han Daily Beast i 2016.

Chris kallade sin skilsmässa ’den svåraste delen av livet’

även om skilsmässa aldrig är lätt, kunde både Chris och Gwen förbli vänner efter splittringen. De två har ägnats åt att uppfostra sina barn tillsammans och ses ofta ute och omkring tillsammans — som en familj — trots att de inte längre är gifta.

” det har varit den svåraste delen av mitt liv. Jag håller ett leende på mitt ansikte eftersom jag måste, men Gwen och jag, vi har varit tillsammans i 22 år, Gift i nästan 19. Så vi växte upp tillsammans och vi har så mycket historia, det skulle vara dumt att inte vara vänner,” sa han till E! Nyheter strax efter att han och Gwen delade sig.

” Jag har pratat med henne fem gånger i morse. Vi tillbringade Mors Dag tillsammans, och vi hade lunch och gick på bio med barnen — hon kommer alltid att vara min bästa vän, Jag hoppas, och jag vill att hon ska vara glad och hon vill att jag ska vara lycklig,” tillade han.

Harrison tror att ha sin fru som’ Bachelorette ’skulle vara’ Epic ’

i en intervju 2015 med GQ Magazine frågades Harrison om att hans ex-fru gick på Bachelorette — som ett skämt.

” Nu finns det en ide. Det finns en del av mig, producentsidan, som vet att det skulle vara episk tv, bra eller dåligt. Det kan vara som Hindenburg – den största katastrofen någonsin-men även då skulle det vara bra TV, ” berättade han för GQ: s Taffy Brodesser-Akner. I sista hand, i alla fall, Harrisons har varit för involverade i showen för att vara den som ska dela ut rosor.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *