Andarine( S4): vad man kan förvänta sig av en Andarincykel

Andarine är en selektiv androgenreceptormodulator som utvecklades som en potentiell behandling för flera tillstånd. Anmärkningsvärt bland vilka minskade storleken på en förstorad prostatakörtel och förhindrade allvarlig muskelförlust orsakad på grund av terminal sjukdom, liksom tillstånd som hindrar en person från att träna.

Andarine eller S4 var ett av de första SARMs tohit UG-laboratorierna. Och vi har experimenterat mycket med det, ibland även i crazydoses.

detta var tillbaka när information om effekterna av föreningen och dess biverkningar inte var lika kända.

RAD140 var fortfarande några år bort.

så när det gällde skärning var stjärnkandidaterna i SARMS-världen Andarine och Ostarine.

inte för att vi klagar en bit. Vi har haft några bra resultat med Andarine och även idag, när någon ber oss om en effektiv skärsarm, rekommenderar vi det mer än vi rekommenderar GW501516.

Om du har undrat om denna fantastiskaförening är värt din tid, eller vilken typ av resultat du kan förvänta dig av acycle, så här är en kort primer på Andarine.

Vad är Andarine S4?

Andarine är en SARM som utvecklades av GTxInc som en potentiell behandling för förebyggande av muskelavfall, osteoporosoch BPH.

före Ostarine var det GTX: s mest lovande experimentala läkemedel som kan blockera bindningen av DHT till receptorer i prostatakörteln med lika mycket effekt som finasterid.

som en positiv bieffekt förhindrar det muskelavfall och det ökar fettförlusten.

två unika egenskaper som har lett till dess användning avbodybuilders och idrottare som vill bevara muskelförlust under en cuttingcykel.

Du kanske har läst och hört upprepade gånger attostarine är den mildaste SARMEN där ute.

Jo, det beror på att de inte har triedAndarine ännu.

Andarine är händer ner, den minst undertryckande Sarmmed mer uttalade effekter.

styrka utan massa

andarine review

överraskande verkar det finnas mycket fåidrottare och fitness buffs dessa dagar som använder PEDs enbart för en styrka boost.

ändå, om du är en av dem, då S4är ett av de bästa alternativen du har.

denna förening kommer att göra dig stark och snabb.

Till skillnad från Cardarine som gör att du kan fortsätta längre utan att förlora din vind, kommer S4 att öka intensiteten med vilken du träffar banan eller lyfter vikterna.

samtidigt gör det väldigt lite i termer av att lägga till mager muskel.

Så om du vill stanna under radaren,som i en icke-konkurrenskraftig sportevenemang, här är den perfekta kandidaten.

S4 kommer att göra dig galen vaskulär

S4 sarm resultat före och efter

en av de första och mest fördelaktiga effekterna avs4 är vaskulariteten. Det finns användare som gick från att inte ha en synligvein på kroppen för att ha vener som dyker upp överallt, bokstavligen.

det gör att din kropp ser ut som den är täckt med papper tunn kuk hud med en riktigt uttalad bana av blått.

vaskulariteten sparkar in runt vecka 2 eller 3 av cykeln och varar i upp till 6 veckor efter cykeln.

Andarine är en muskelhärdare

första gången vi använde S4 var vi övertygadeatt produkten var våningssäng och att den var spetsad med en anabol oral steroid, eftersom den hade en mycket Anavar liknande effekt.

men det fanns inget sätt någon sålde Anavarfor dessa priser. Så kanske var det Winstrol eller Masteron.

Efter att ha testat satsen fann vi att det var 95% ren Andarin.

resultaten var bara galen. Det gjorde ourmuscles ser stenhård och vi var sex månader utanför vår sista blast. Så vi såg alla uppblåsta och uppblåsta innan vi använde S4.

Efter fyra veckor lade vi till lite Cardarine till cykeln och det förvandlade helt vår kropp att släppa kroppsfett som vi var på Clenbuterol och Mast.

S4 ökar hastigheten med vilken du bränner fett

andarine biverkningar

i en klinisk djurmodell noterades att Andarine hjälpte Sprague-Dawley-råttor att bränna mer fett samtidigt som de ökade bentätheten och styrkan.

https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs11095-006-9152-9

anekdotiskt har de flesta användare kunnat bekräfta detta tillsammans med ökad kroppsstyrka och vaskularitet.

Vissa användare har gått i den utsträckning som comparingit med Clen. Men vi hade aldrig en Clenbuterol effekt när vi var på S4.

men om du klubbar det med ett kaloriunderskott, borde du kunna släppa de sista få envisa punden av kroppsfett ganskaenkelt.

Lägg till vaskularitet, pumpar och muskelhärdningoch du har den perfekta föreningen för estetik.

Andarine kommer att påverka din vision

köp andarine S4

efter fas 1 av kliniska prövningar, Andarine wasabandoned av GTx till förmån för Ostarine som var tippad för att vara mer effektiv ochsäkrare.

Vi tror inte att Andarine inte var effektiv. Det övergavs förmodligen på grund av de synrelaterade biverkningarna.

dessa biverkningar manifesteras annorlunda imänniskor. Vissa människor upplever inte sidorna förrän de titrerar dosen upp till 100 mg / dag, vilket är en absurd hög dos.

andra börjar få sidorna även vid 25 mg / dag.Om du är en bland de senare, så tyvärr måste du antingen leva igenomsidorna eller leta efter en annan förening.

det börjar med en gulaktig nyans till visionen.Vissa säger att det är grönt. Men vi skulle kalla det en mycket sepia-liknande gul. Detta vararhela dagen på de flesta dagar. Men ibland räcker det bara några timmar om dagen.

detta följs av brist på perifer nightvision. Tänk på det som att titta genom kikare medan du är ute i mörkret. Detta kan potentiellt hindra din förmåga att köra säkert. Något som måste beaktas om du planerar att använda S4.

Ibland, när du går från ett mörkt rum till en litone, tar dina ögon mycket längre tid än vanligt för att anpassa sig till det.

vi upplevde den första biverkningen vid50 mg / dag. Det fortsatte att bli svårt när vi ökade dosen till 75 mg/daggradvis. Vid 100 mg / dag upplevde vi ett avsnitt av nära nattblindhet. Westopped vid den tiden och sjönk ner till 50 mg / dag. Biverkningarna minskadestor.

vi försökte till och med 5:2-protokollet för att negerasidor. Men det hade ingen märkbar skillnad.

vår erfarenhet

sidorna var helt borta efter 3 veckor av vår sista dos av S4. Det har gått tre år sedan vi senast använde föreningen. Vår vision är helt okej.

från vår erfarenhet kan vi säga att visionsidorna är tillfälliga och sannolikt dosberoende. Även i det kliniskatrialer kallas det ett ’ögonirriterande’.

dos endast tills du inte upplever visionsidorna. Om 40 eller 50 mg/dag är din tolererbara övre gräns, håll dig till den.

låt dig inte frestas att öka det ytterligare. Det kan varaganska läskigt medan det varar. Men tack och lov börjar det blekna så snart du minskar dosen eller slutar använda den.

Andarine S4 recension
  • vaskularitet

  • styrka vinster

  • muskelhärdning

  • fettförbränning

  • 4.7

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *