10 tecken ditt Ex kommer så småningom att komma tillbaka

komma tillbaka tillsammans när du arbetar med att få ett ex tillbaka, är du hungrig för de tecken som ditt ex kan återvända till dig. Ibland är det väldigt svårt att berätta vad som händer i ett exs sinne, särskilt när de är privatpersoner som inte delar mycket… enligt min erfarenhet som expert specialiserad på kärlek och relationer har jag märkt olika indikatorer som fungerar som tecken på att ditt ex så småningom kommer tillbaka. Varje situation är naturligtvis helt unik, men det finns några universella tecken att hålla ett öga på som kan innebära att ditt ex försöker komma närmare dig.

många relationer slutar i stora slagsmål som räcker för att två personer aldrig vill vara tillsammans igen, men det är inte fallet för alla. Sanningen skall fram, en upplösning kan faktiskt fungera som en katalysator för att göra en relation mellan två personer som älskar varandra bättre och starkare än någonsin tidigare. Det kan fungera som ett verktyg som belyser hur djupt du faktiskt bryr dig om varandra, men också vad som behöver förändras. Rädslan för att förlora den person du älskar för alltid kan vara den elektrochock som behövs för att katapultera dig på rätt väg för att återställa ett förhållande som tål tidens test!

Jag ville skriva den här artikeln idag för att ge dig lite inblick i vad du ska leta efter när du undrar hur du berättar om ditt ex funderar på att komma tillbaka till dig!

kommer ditt ex tillbaka? Varför berättar de inte bara om de vill?

jag pratade med en av mina klienter, Ashley, som har arbetat med att komma tillbaka tillsammans med sitt ex. Hon har en magkänsla att hennes ex pojkvän börjar komma tillbaka och kanske vill ha henne tillbaka redan. Goda nyheter, eller hur?

det är absolut. Det enda är att hon undrar varför hennes ex inte bara platt ut berätta för henne att han vill vara tillsammans om så är fallet. Skulle det inte spara så mycket tid och energi? Det är sant, det skulle göra saker mycket enklare, men det finns många skäl som kan leda en person att behålla sina känslor för sig själva när de börjar överväga att be ett ex att ge saker ett nytt försök. Några av de vanligaste är följande:

• Pride

Om ditt ex är det som drog kontakten på förhållandet, är det möjligt att deras stolthet faktiskt hindrar dem från att be dig att ta dem tillbaka. Människor gillar inte att komma ”krypa tillbaka” och det kan räcka för att ditt ex ska hålla avstånd. Låt inte detta få dig att oroa dig. När en person vill ha något tillräckligt, är stolthet så småningom avsatt och logiken tar över.

• rädsla för avslag

en annan faktor som kan göra ditt ex tveksamt om att komma tillbaka är helt enkelt rädslan för avslag. Ingen gillar att känna sig sårbar – så du kanske ser tecken på att ditt ex vill komma tillbaka innan han eller hon faktiskt säger att de saknar dig, eftersom de fortfarande är rädda för att bli avvisade.

• att känna att du förtjänar bättre

ett ex kan känna sig väldigt skyldigt över vad de har lagt dig igenom, och det kan till och med räcka för att de ska försöka hålla sig borta från dig. Jag har en klient berätta vad hon saknar sitt ex men vågar inte be om honom tillbaka eftersom hon vet vilken typ av sorg hon satte honom igenom när hon lämnade.

hon sa att han förtjänade så mycket bättre och att han inte borde ha varit tvungen att gå igenom så mycket smärta. Det faktum att hon var källan till den smärtan var tillräckligt för att göra henne tveksam till att försöka komma nära honom igen.

vilka är tecknen på att ditt ex så småningom kommer tillbaka?

det kan ta ditt ex ett tag att arbeta igenom negativa känslor och komma till slutsatsen att de vill ha dig tillbaka, men när de har insett detta börjar du se tecken på att ett ex kommer tillbaka.

men finns det ett konkret svar på ”hur vet du om ditt ex någonsin kommer tillbaka?”Tja, det finns ingen svart och vitt, en storlek passar alla svar på denna fråga. Var och en av oss är unik, vilket innebär att vi alla har våra egna personlighetsdrag, våra egna sätt att uppfatta världen omkring oss och våra egna önskemål och behov. Varje situation är unik, och vi kan inte säkert veta vad som händer i ditt exs sinne.

Även om vi inte kan läsa tankar, finns det olika tecken som hjälper oss att gage vad han eller hon tänker. Tänk på att ditt ex kanske inte ens inser att de vill ha dig tillbaka ännukomma tillbaka med din partner

komma tillbaka med din partner

det är därför det är så viktigt att aktivt arbeta med att få ditt ex att inse att du är den för dem… men mer om det senare! Låt oss dyka in i skyltarna som ditt ex så småningom kommer tillbaka.

• nummer ett tecken de kommer tillbaka efter ett uppbrott …

den största indikatorn är när en ex platt ut berättar att de saknar dig och att de tror att uppbrottet var ett misstag. Du kan se att de tydligt ångrar vad som hände och att de inte vill vara utan dig. De kanske arbetar för att faktiskt be dig att träffas igen, men om de har börjat visa dig hur mycket de ångrar det faktum att saker slutade, det är ett ganska stort tecken på att de kan komma tillbaka.

• ditt ex gör ett försök att stanna nära dig

ett stort tecken på att ett ex kommer tillbaka är när de går ut ur deras sätt att förbli nära dig. Du märker att de gör ett försök att ringa och meddela dig, de föreslår att umgås, och de kommer till och med till dig för råd om saker som de kan fråga bokstavligen någon annan. De hittar ursäkter för att prata med dig och hålla kontakten. Ditt ex kan till och med föreslå saker som att gå på bio eller ta en drink tillsammans… ser ut som ett första datum, Nej?

• du känner mycket nostalgi i ditt ex

om ”kommer ditt ex att komma tillbaka” är huvudfrågan i ditt sinne idag, tänk på om de fortsätter att föra upp det förflutna och positiva minnen till dig. Efter ett uppbrott, vi upplever alla en period då varma minnen växer upp och uppväger de dåliga som är förknippade med uppbrottet.

vilket bättre sätt att vinna ditt ex hjärta än att gå ner memory lane och prata om de fantastiska ögonblicken du delade tillsammans. Din semester till Hawaii … din helg går vinprovning … din första kyss …

genom att ta upp glada minnen kan ditt ex indirekt försöka övertyga dig om att ditt förhållande fortfarande har en chans och att du kan vara lycklig tillsammans. Kanske försöker han eller hon få dig att glömma de saker som gick fel eller de misstag som de gjorde medan du fortfarande var tillsammans.

• ditt ex fortsätter att fråga om du ser någon ny
De vill se till att du inte träffar någon och att de inte förlorar dig. Detta gäller särskilt om de inte träffar någon ny heller…

När dessa typer av frågor kommer från dina vänner och familj verkar de helt normala. De har inga dolda motiv. Ändå, när ditt ex är den som frågar dig dessa saker, det är lite annorlunda och det kan vara mer än bara nyfikenhet som driver dem att fråga.

att försöka komma tillbaka tillsammans med någon som är i ett nytt förhållande är lite annorlunda än att försöka komma tillbaka tillsammans med någon som är singel, så ditt ex kanske försöker göra lite forskning som hjälper dem att utforma rätt strategi för att vinna tillbaka ditt hjärta.

• tecken på att ditt ex kommer tillbaka: de frågar om dig
Du hör att ditt ex har frågat dina gemensamma vänner om dig. De vill veta vad du har gjort, om du är singel, om du är glad, och om du också har frågat om dem. De vill inte vara för direkta… antingen är de för blyga eller de vill inte blåsa omslaget, så de går igenom mellanhänder för att ta reda på om dig.

• ditt ex kommunicerar med dig att de har förändrats
om du är bekant med min filosofi vet du att jag alltid pratar om hur viktigt det är att göra konkreta förändringar när du vill komma tillbaka tillsammans med någon. Du måste fastställa vad som gick fel och komma med konkreta lösningar så att du inte hamnar på samma väg igen i framtiden. Ni vet båda hur ditt sista förhållande tillsammans slutade, så du måste se till att du skyddar det nya förhållandet från att det händer igen.

• de känner igen att du har ändrat
efter i linje med min tidigare punkt kan ditt ex inse att du också har gjort nödvändiga ändringar. De kan se att du har förstått vad som behövde förbättras och du vidtog åtgärder!

• tecken på att ditt ex så småningom kommer tillbaka: de börjar komma nära din familj igen
att komma närmare din familj är ett sätt att komma närmare dig. Om ditt ex vet hur viktigt din familj är för dig, och hur viktigt det är att de gillar dig om du ska vara tillsammans igen, de kanske redan gör ett försök att komma nära dem igen. Dessutom kan din familj faktiskt vara en guldgruva med information om dig, så ditt ex kanske försöker hitta ledtrådar om hur du vinner dig igen.

finns det tecken på att ditt ex inte vill ha dig tillbaka?

det är sant att det är viktigt att vara uppmärksam på tecken på att ditt ex kan driva bort från dig också – speciellt om du vill ha dem tillbaka. Tänk på att perioden efter ett uppbrott kan vara mycket komplex och det finns alla typer av känslor som är inblandade. Ibland känner du dig sårbar och nostalgisk, och andra gånger kanske du känner att du har det bättre utan den här personen.

var inte panik om du inte ser de tecken jag nämnde ovan – Det finns fortfarande saker du kan göra för att vända saker.

innan vi går in i det ville jag ta en stund att titta på några möjliga tecken som ditt ex inte vill ha dig tillbaka just nu. Detta händer vanligtvis när upplösningen var väldigt rörig, när du kanske uppförde dig på ett sätt som fick dig att se dålig ut, eller om ditt ex är i ett nytt seriöst förhållande (och inte bara en rebound).par i kärlek

par i kärlek

som jag sa ovan är varje situation helt unik så det är också mycket möjligt att om ditt ex pratar med någon ny kan det vara ett tunt slöjt försök att göra dig avundsjuk. Det betyder antingen att de fortfarande känner något för dig eller vill hämnas.

sättet att navigera på detta är att uppmärksamma hur de pratar om den här personen. Är det uppriktigt och respektfullt och plockar du upp äkta känslor för den nya personen, eller pratar de om hur varmt han eller hon är och vilken typ av vilda nätter de delar? Jag tror att du kan se vilken situation som innebär att ett ex verkligen går vidare och ett ex försöker trycka på dina knappar.

människor gör ofta misstaget att tro att motsatsen till kärlek är hat, när det i verkligheten är likgiltighet. När ett ex fortfarande är väldigt upprörd över vad som hände betyder det att de fortfarande känner något och du fortfarande har en effekt på dem. Det är knepigt, men du kan fortfarande vända oddsen till din fördel.

när en person har verkade gå vidare och inte längre påverkas av din närvaro i sitt liv eller brist på det, är det möjligt att de inte skulle ta tillfället i akt att vara med dig om möjligheten var att presentera sig.

en annan möjlighet är att du har fallit in i friendzone. Detta gäller särskilt om ditt ex inte är en blyg person som skulle behöva lite uppmuntran innan de gör ett drag. Om du vill veta hur man undviker att falla i denna fälla eller hur man kommer ut ur det, föreslår jag att du läser detta direkt.

På samma sätt, om du är tillbaka i kontakt och ditt ex har behandlat dig mer som en kompis än ett kärleksintresse ett tag nu, kanske de försöker främja en mer platonisk relation med dig. De kommer att reta dig och ha kul, och kanske till och med prata om andra killar eller tjejer till dig. De är avslappnade och känner inte att de behöver imponera på dig längre… kanske hade du mycket gemensamt, eller kanske var du vänner före förhållandet, och ditt ex vill inte att du helt ska lämna sitt liv.

om du ser tecken på att ditt ex inte kommer tillbaka, här är vad du ska göra

om du läser igenom tecknen kommer ditt ex så småningom att komma tillbaka ovan och du kände inte igen någon av dem i din nuvarande situation, var inte panik. Allt är möjligt i kärlek så länge du är motiverad och tålamod.
i de flesta situationer är det bästa du kan göra när du vill ha en ex tillbaka att klippa kontakten med dem. Detta går under namnet på ingen kontaktregel, och det är en av de mest kraftfulla teknikerna för hoppstart – även om du märkte tecken på att han inte kommer tillbaka.

detta verktyg fungerar genom att ta tag i deras uppmärksamhet, få dem att sakna dig och ge dig chansen att bli den bästa versionen av dig själv. Ju needier och klängare du är, desto mindre troligt är det att ditt ex kommer att vilja ha dig tillbaka. Vad du behöver komma ihåg är att om ditt ex kommer tillbaka, det kommer att bero på att de insåg att de saknar dig – inte för att du pressade eller skuld-snubblade dem in i det.par i kärlek

par i kärlek

Även om du inte har varit särskilt klängig eller behövande, kanske du har varit för tillgänglig för honom eller henne. Du ville att ditt ex skulle veta att du är där om de behöver dig, men nu ska du göra motsatsen. Nej, du är inte på deras Vink, du har dina egna saker på gång och du är upptagen.

du tar itu med ditt eget liv och gör det till det du alltid har velat att det ska vara. Du håller dig upptagen med människor och projekt som ger dig glädje och tillfredsställelse. Du slår på gymmet och känner dig bra om dig själv, och ditt självförtroende lockar andra människor. Du är ute och upplever nya saker och ditt liv verkar så roligt och spännande… och ditt ex kommer att inse att han eller hon inte längre är en del av det.

det är inte ovanligt att ett ex känner fred att veta att du är runt om de någonsin känner för att ge det en annan gå med dig, och detta sätter all kraft i sina händer.

men här är saken: ditt ex kommer att vilja ha dig tillbaka det ögonblick de fruktar att förlora din för gott.

Du kan lägga upp bilder på alla roliga saker du gör på sociala medier, och även om du inte längre är ansluten kommer word att resa tillbaka till ditt ex. De börjar tänka, ” Vänta där är personen jag blev kär i i första hand… och det verkar som om jag bevittnar en ny och förbättrad version! Lämnade en bra ide…?”Du kommer att plantera ett frö av tvivel i deras sinne och då börjar saker och ting falla på plats.

att göra ett ex vill ha dig tillbaka kommer att kräva tålamod och uthållighet, men det är helt möjligt. Kom ihåg, om du behöver en hjälpande hand, Jag är här för att vägleda dig varje steg på vägen. Allt du behöver göra är att lämna din fråga i kommentarfältet nedan och jag skulle vara mer än glad att personligen svara, eller nå ut till mig direkt här.

Vi kan arbeta tillsammans för att utforma den perfekta handlingsplanen för din specifika situation, även om du inte ser tecken som ditt ex vill träffas igen just nu!

önskar dig allt det bästa i livet och kärlek

din tränare för att känna igen tecknen ditt ex kommer så småningom att komma tillbaka

Adrian

jag vet att vi är tänkta att vara!

Bonus: 3 avancerade strategier som gör dig till en expert på mänskliga relationer och ger dig verktygen för att komma tillbaka med den du älskar… för gott!

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *