Vem är Rebecca King-Crews, vad är hennes etnicitet och vad gör hon?

Terry Crews kan tyckas vara en komplett man i filmer och i showbiz i allmänhet tack vare hans talang och prestation. I hans personliga liv är det som fullbordar honom dock hans fru, Rebecca King-Crews som har varit vid Hans sida i mer än 30 år. Rebecca är en underbar och karriärdriven dam, mest känd för sitt utseende på Crews-familjen på BET network. Förutom hennes exceptionella agerar förmåga, hon är också en begåvad gospel musiker samt en producent.

medan historien om Terry inte behöver berättas för många människor, har historien om hans bättre hälft, men också intressant, inte blivit så mycket fångad.

Möt Rebecca King-Crews

Rebecca King-Crews är en lysande amerikansk skådespelerska, producent, gospelmusiker och låtskrivare; känd för sitt utseende i BET-TV-serien med titeln The Family Crews. Hon började sin skådespelarkarriär 1996 efter sitt utseende på E! Kanalserie med titeln True Hollywood Story. tillsammans med sin man Terry Crews spelade Rebecca i sin familjeshow med titeln The Family Crews 2010. Intressant var hon producenten av showen som körde i två säsonger från 2010 till 2011. Showen kretsar kring Crews-familjen och deras dagliga liv. Dessutom, Rebecca har dykt upp på flera teater-och musikproduktioner.

den underbara skådespelerskan började sin resa i denna värld den 24 December 1965, och hon föddes i Benton Harbor, Michigan. Hon uppfostrades av sina föräldrar som är av afrikanskt och amerikanskt etniskt ursprung; gör henne till en afroamerikansk etnicitet. Dessutom har hon en amerikansk nationalitet.

Rebecca gick till Lew Wallace High School i Gary, Indiana och medan hon var där deltog hon i olika teaterproduktioner organiserade av hennes skola. Hon tog också examen som en av de bästa studenterna i sin uppsättning. Efter examen registrerade hon sig vid Western Michigan University, där hon fick en kandidatexamen i musikteater. Före sin examen deltog Rebecca och vann Miss Gary beauty contest som hölls 1984. Just då, hon var bara nitton år gammal.

karriärprestationer

strax efter sin examen började den fantastiska stjärnan sin karriär som modell, senare bildade hon sin egen gospelbandgrupp som heter The Chosen Ones. Hon skrev låtar och framförde flera shower med sitt band.

men den dynamiska damen utvecklade också ett intresse för att agera; hon fick sin första skådespelare 1996 när hon dök upp i filmen med titeln True Hollywood Story. Senare gjorde hon gästspel i 2009-showen inklusive Wendy Williams Show och Mo ’ Nique Show.

året därpå, tillsammans med sin man Terry, började Rebecca sin familj reality-serie med titeln Crews Family. Showen började 2010 och slutade 2011 efter andra säsongen. Hon dök upp i flera tidskrifter inklusive Heart and Soul, Jet, reality magazine och Today ’ s Black Woman.

bortsett från att agera är Rebecca King-Crews också en lysande motiverande talare; hon har gjort stora tal vid förstklassiga evenemang som Uniquely You Summit samt Heart and Soul Awards. Hon gjorde också ett gästspel med sin man på Arsenio Hall-showen som hölls 2013.

det vackra kärlekslivet för Rebecca King-Crews och Terry Crews

Rebecca med sin man och barn

Rebecca King-Crews är lyckligt gift med den amerikanska skådespelaren och före detta fotbollsspelare, Terry Crews. Terry föddes i Flint, Michigan den 30 juli 1968, och han steg till framträdande efter hans komedi stints i flera filmer och TV-serier som inkluderar alla hatar Chris, är vi där ännu, Brooklyn Nine-Nineoch The Expendables-serien.

de två träffades när Rebecca spelade piano i kyrkan Terry deltog. När han först talade till henne, han var inte så mycket av en smidig talare som han är idag. Efter att ha talat med Rebecca, hon nästan vän-zoned honom eftersom hon kände att han var för bra för henne.

besättningen bestämde sig för att han inte skulle röra upp allt och så fortsatte han att ta saker långsamt tills han vann henne över. Båda deltog i West Michigan University där Rebecca King-Crews förföljde teater och musik medan Terry Crews handlade om fotboll.

även om paret inte har tillhandahållit en tidslinje för deras förhållande, är det känt att paret 1989 när Terry bara var 20 år bestämde sig för att gifta sig. Mer än tre decennier senare, de två är inte bara tillsammans, men deras förhållande är också stark och välsignad med fem barn.

Till skillnad från vad som har blivit normen i underhållningsvärlden har Rebecca King-Crews och Terry Crews lyckats hålla sitt äktenskap tillsammans i mer än tre decennier. Som sagt, det var inte allt rosigt som enligt Terry, paret hade gjort många misstag tidigare och hade förlorat hem, barn, och har till och med gått sönder innan de hittade sina vägar tillbaka till varandra.hemligheten med deras varaktiga äktenskap enligt honom är att erkänna sitt fel när man har fel. Också,de har fortsatt att arbeta med sin relation som åren fortsätter att passera. De hade en andra smekmånad 2015 för att ge mer liv till sitt kärleksliv och återuppväcka sin romantik. Samma år deltog de i en 90-dagars ”sex snabbt”, som de sa gav ett annat liv till deras fackförening tillsammans.

det vackra paret har alltid stått tillsammans även i svåra stunder. I 2014 när Terry kom offentligt med frågor om hans pornoberoende och i 2016 när han kom offentligt om det sexuella övergreppet han uthärde, var en person som stannade där för honom hans fru.

deras fantastiska barn

parets äldsta barn är Naomi Burton-Crews. Före deras äktenskap 1990 var Rebecca tidigare i ett förhållande med Charles Burton. Det var detta förhållande som producerade Naomi 1989, samma år som hon började träffa Terry. Crews adopterade henne och sedan dess har hon blivit hans barn.deras första barn tillsammans, Azriel Crews föddes några månader efter deras bröllop 1990. Hon har också följt sina föräldrars vägar genom att bli skådespelerska och sångare. Hon är känd för verk som 2019-filmerna Crashing, High Maintenance, och jag skickar den liksom 2020-filmen, Katy Keene.

deras andra barn Tera King-Crews föddes 1999. Liksom andra familjemedlemmar uppträdde hon i Family Crews show som sändes 2010 och 2011.

andra är Winfrey Crews som föddes 2004 och deras enda son Isaiah Crews som föddes 2007. För tillfället återstår det att se om de också kommer att vara intresserade av att göra en karriär i showbiz.

en vacker kvinna med fin kroppsbyggnad

den fantastiska skådespelerskan Rebecca King-Crews är en mycket vacker och attraktiv dam. Trots att hon är mamma till fem barn upprätthåller skådespelerskan fortfarande en stor kroppsbyggnad och sportiga kroppsmätningar.

utöver det är hon också lång och står vid 5 fot 8 tum vilket är tre tum bortom medelhöjden för amerikanska kvinnor och hon väger 55 kg (121 lbs). Rebecca har oklanderliga kroppsmätningar (bröst-midja-höftstorlek) på 36-26-37 tum. Hon har blont hår, bruna ögon och bär en klänning i storlek 2 (USA) samt en sko i storlek 8 (USA).

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *