Vad ser fladdermöss runt ditt hem kan betyda

bat kontroll

det är skymning och du går fluffig innan du slår in för natten. När du närmar dig din ytterdörr hör du högt pipande som något fladdrar förbi dig. I blekande ljus du försöker urskilja precis vad varelsen var, märker att det finns mer gnisslande och fladdrande som fågel som djur flyga runt ditt hem i swooping bågar. Men när du observerar flygmönstret inser du att det inte är fåglar: de är fladdermöss. Nu blir frågan Vad gör de runt ditt hem?

Om du ser fladdermöss runt ditt hem eller i det, finns det bara ett par skäl till deras närvaro. Som med alla andra vilda djur eller hushållsskadedjur väljer de att sambo med människor av tre skäl: Hamborage, mat och vatten. Om de har valt din vind eller uthus som en roosting plats är det troligt att de har upptäckt att ditt hem eller egendom är en bördig matkälla. Med andra ord, om du ser fladdermöss runt ditt hem kan det indikera att du har ett skadedjursproblem.

det finns många missuppfattningar om fladdermöss. De är inte gnagare; de är däggdjur. De attackerar inte människor. Faktum är att de föredrar att undvika människor. Men sjuka eller skadade fladdermöss kanske inte har någon rädsla för människor. De är inte aggressiva och mindre än 1% av fladdermössen får någonsin rabies. De kommer att bita om de känner sig hotade så försök aldrig fånga en fladdermus eller klappa den, särskilt med dina bara händer.

fladdermöss är nattliga, vilket betyder att de sover under dagen och lämnar sin roost på kvällen för att jaga insekter. De är naturens små utrotare. Och ja, de är små. Det finns bara två arter av fladdermöss som du vanligtvis skulle se runt eller i hem: den lilla bruna fladdermusen och den stora bruna fladdermusen. Den lilla bruna fladdermusen är bara cirka 3 tum eller så när de stannar och de väger mindre än en halv uns. Deras vingspets ger dem ett bedrägligt stort utseende eftersom det kan vara upp till 10 tum över. Stora bruna fladdermöss är ungefär en halv uns och är cirka 4,5 tum långa när de stannar, men deras vingspets kan vara upp till 13 tum över.

det verkliga problemet med fladdermöss är att de inte är husbrutna och det kan leda till några stora problem. Bat spillning, kallas guano, kan orsaka hälsoproblem hos människor, fladdermöss kan komma in i vardagsrummet i ett hem, fladdermöss angrepp kvar okontrollerade kan leda till skador på hemmet som vikten av guano kan påverka vindsvåningen/bostäder tak. Guano kan också locka insekter in i hemmet. Med andra ord vill du verkligen inte ha fladdermöss som bor i ditt hus.

Du kan hålla fladdermöss borta från ditt hem genom att försegla sina ingångspunkter. Detta måste dock göras efter mörkret, när fladdermössen har lämnat sin roost för att jaga. Du måste också se till att alla fladdermöss är borta från ditt hem eller så kan du hitta dig själv att dela dina bostäder med en hektisk, desorienterad fladdermus som är desperat att komma ut. Vräka fladdermöss från ditt hem betyder inte nödvändigtvis att de fortfarande inte kommer att hänga runt ditt hem men. Om din trädgård fortfarande är en veritabel buffet kan de fortsätta sina nattliga besök.

som med alla andra skadedjursproblem är det bästa sättet att bli av med fladdermöss att ta bort sin matkälla. Det är där vi kommer in. Medan förebyggande skadedjursbekämpning inte utesluter fladdermöss, kan vi behandla ditt hem och gård för att bli av med insekterna som lockar fladdermöss till ditt hem i första hand. Vi är stolta över att kunna erbjuda prisvärda, snabba och pålitliga skadedjursbekämpningstjänster. Ring oss och en av våra kunniga, vänliga tekniker kommer att inspektera ditt hem och egendom sedan ge dig råd om det bästa tillvägagångssättet för att bli av med kackerlackor, spindlar, myggor och andra hushålls skadedjur. Är det inte dags att skicka dessa fladdermöss packning?

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *