Topp 5 Saker att göra på San Juan Island för första Timers

San Juan Island Adventures

utforska alla öns spår och gårdar!

så många gårdar! Kommer du ihåg hur jag sa att jag behövde en plats som liknar Nya Zeeland? Tja här är det! Gårdar, lavendel, berg, hav, djungelskogar och stora tallar. Denna plats är så estetiskt tilltalande, jag vill aldrig sluta utforska. Det bästa sättet att göra detta om du gick på Washington State Ferry eller flög med Kenmore Air är att hyra en moped och verkligen utöka din utforskning. Susies mopeder är en av platserna för moped och elektrisk skoteruthyrning. Susie själv är otroligt ödmjuk och ser till att du har den bästa upplevelsen! Var noga med att sluta och lukta… Lavender… på Pelindaba Lavender Farm och fördjupa dig i de lila fälten, eller till och med besöka deras butik i centrum för att prova alla smaskiga prover och skicka presenter hem.

om du fortsätter norrut mot Roche Harbor, fortsätt inte utan att se alpackorna på Krystal Acres Alpaca Farm. Deras permanenta leende ansikten kommer säkert att ge ett leende till ditt! Det har också en lantaffär för att köpa alla handvävda alpaca-varor. Min mamma uppskattade verkligen hennes helt nya alpacahatt för Mors dag! Förutom dessa gårdar, ta in alla vyer över de lokala böljande kullarna gömda mellan de stora tallarna med en mängd getter, hästar, får och nötkreatur!

efter en rolig morgon med gårdshoppning, packa en picknick och utforska de många stigarna som San Juan Island har att erbjuda! Detta har varit det som förseglade affären med min kärlek till ön! Jag kan inte betona detta nog, gör all vandring! Eller åtminstone så mycket som din tidsram tillåter. En av mina personliga favoriter som jag vandrar ofta är Mt. Finlayson Trail som också tar dig genom Jackles lagun. Var noga med att vandra mot den högsta punkten, där du hittar fantastisk utsikt över Cattle Point Lighthouse, Juan de Fuca-sundet och de olympiska bergen. Jag skojar inte när jag säger att jag besöker här flera gånger i veckan och det spänner mig fortfarande! Håll ett skarpt öga på banan-och leopardsniglar!

en annan gå till vandring är Mt. Bevilja. Lite under två mil uppför backen och ungefär en 500-fots höjdförändring, denna plats är värt varje synvinkel … särskilt vid solnedgången! Vi såg många skalliga örnar här – roligt faktum: San Juan Islands är hem för den största avelspopulationen av dåliga örnar i nedre 48 bestående av över 125 häckningsplatser!

en sista stor plats jag skulle markera längst upp på listan är Cattle Point / Cattle Point Lighthouse. Uppkallad efter den ursprungliga fyrvaktaren, du kan se fantastisk utsikt över berget, visa vilda djur från stranden, och hoppa över stenar vid solen tvättad, drivved fylld South Beach. Detta är trevligt och nära American Camp samt och en fantastisk plats att upptäcka röda rävar och alla deras kit! Hur bedårande är det?

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *