tidigare ”priset är rätt” värd Bob Barker har ”ingen ånger” om sin karriär, är ”ett fan” av Drew Carey: pal

Bob Barker är tacksam för all framgång han haft i Hollywood.

den långvariga värden för” priset är rätt ” gick i pension 2007, men låter fortfarande ibland för att se hur den älskade spelshowen gör idag.

”han gillar Drew Carey och njöt av showen”, berättade en kompis Closer Weekly för sitt senaste nummer för närvarande på kiosker.

”Han är ett fan”, tillade insider.ADAM SANDLER avslöjar att BOB BARKER inte var förstahandsvalet för ’HAPPY GILMORE’

enligt utloppet vågar 96-åringen sällan långt från sitt Hollywood Hills-hem där han har en heltidsvaktare. Under åren har stjärnan drabbats av två slag och flera dåliga fall.

Bob Barker (höger), bilden här med Drew Carey, värd

Bob Barker (höger), bilden här med Drew Carey, värd ’priset är rätt’ från 1988 till 2007. (Foto av Sonja Flemming / CBS via Getty Images)

han besöker graven till sin avlidne fru, Dorothy Jo Gideon. Utloppet noterade att paret träffades första gången på en Ella Fitzgerald-konsert när de båda var 15 och eloped 1945. Äktenskapet varade fram till hennes död 1981 vid 57 års ålder från lungcancer.

Barkers vän insisterade på att han har ”ingen ånger” och är stolt över sin tid på TV.

”Vi löste inte världens problem”, sa 19-tiden Emmy-vinnaren en gång, som Citeras av utloppet. ”Men vi hjälpte dig förhoppningsvis att glömma dina problem ett tag.”

bil slår in i väggen utanför hemmet för den tidigare”priset är rätt” värd BOB BARKER, säger rapporten

förutom sin TV-framgång skapade Barker DJ&t Foundation, som namngavs efter Gideon och hans mor. Organisationen syftar till att tillhandahålla billiga spay-och kastreringstjänster samt att bekämpa djurmissbehandling.”Bob är en trailblazer i sin hängivenhet till djurens välbefinnande”, sade pal och tillade att han planerar att lämna mycket av sin förmögenhet till dessa ansträngningar.

Bob Barker med sin Dorothy Jo Barker.

Bob Barker med sin Dorothy Jo Barker. (Elmer Holloway/NBC / NBCU Photo Bank / Getty Images)

en källa berättade också utloppet att Barkers solnedgångsår betyder inte bara att se tillbaka, men inför framtiden.

”Han är inte rädd”, hävdade insideren. ”Jag tror att han inte kan vänta på den dag då han och Dorothy Jo återförenas.”BOB BARKER på sjukhus för andra gången på två månader över svår ryggsmärta

år 2018 avslöjades att Barker donerade 1 miljon dollar till Drury University för att stödja sitt alma maters djurstudieprogram.

gåvan tog det totala beloppet Barker har donerat till Springfield school till $3.1 miljoner under det senaste decenniet. Han donerade också pengar 2008 och 2009 för att stödja det tvärvetenskapliga djurstudieprogrammet.

Barker tog examen från Drury 1947 efter att ha tillfälligt lämnat skolan för att träna som Marinfighterpilot mot slutet av andra världskriget. Han arbetade på Springfield radiostation KTTS innan han flyttade till Kalifornien. Han var värd för ”sanning eller konsekvenser” och senare ”priset är rätt.”

Bob Barker har varit passionerad för att hjälpa djur i nöd.

Bob Barker har varit passionerad för att hjälpa djur i nöd. (Foto av Sonja Flemming / CBS via Getty Images)

Barker gifte sig aldrig om efter Gideons bortgång.

AMIE HARWICKS ex-fianc Bisexuell DREW CAREY bryter tystnad efter terapeutens död

Associated Press bidrog till denna rapport.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *