Ryan Reynolds Diet och träning

några av länkarna i det här inlägget är affiliate länkar. Detta innebär att om du klickar på länken och köper objektet, Vi kommer att få en affiliate provision från säljaren utan extra kostnad för dig. Dessa affärsrelationer tillåter oss att fortsätta ge dig bra EatMoveHack-innehåll. Alla åsikter förblir våra egna.

Ryan Reynolds är en absolut hjärta-throb och stjärnan i flera populära filmer. Hans arbete har tjänat till att främja berömmelsen för de välkända karaktärerna han spelar samt förbättra sin egen ryktbarhet. Den stora framgången han har haft i sina många roller är många tack vare hans magra, välbyggda kroppsbyggnad så mycket som till hans skådespelande. För många är det möjligheten att dregla över Reynolds snygga utseende som drar dem in i teatern. Deadpool och Deadpool 2 är två filmer där Reynolds inte bara spelade utan fungerade som manusförfattare och producerade. Dessa gav definitivt fansen en bra blick på den heta kroppen.

Även om Ryan Reynolds inte är en av de trasor till rikedomar som har någon form av lockande barndomshistoria, är han älskad av sina fans både på och utanför skärmen. Och tydligen älskar han dem tillbaka, till och med tar sig tid att svara på dem på Twitter med sin signatur jokester-stil. Sällan finner han sig vara rak allvarlig, men han vet tydligt hur man sätter in det hårda arbetet framgång tar – hans desperat rippade sex-pack kan stå ensam som bevis på hans etik.faktum är att Reynolds framgång på silverskärmen kan vara svår att emulera, eftersom Deadpool 2 samlade en imponerande $125 miljoner sin öppningshelg, outdoing Avengers: Infinity War, men hans framgång i fitness är öppen för alla som vågar försöka. De kan bli upptagna med att bygga en bättre kropp och kan lyckas bli rippade som Reynolds.

Ryan Reynolds Diet

Reynolds har alltid dykt upp passform, även tillbaka i Van Wilder, vilket var hans första seriösa filmutseende. Hans fysik var ändå ingenting då jämfört med vad det blev vid tiden för Blade Trinity. Han tog sin tonade kropp till en helt ny nivå, särskilt för den rollen. Det följer att anpassning till ett hälsosamt ätmönster för hans olika omvandlingar inte var en stor sak. Reynolds arbetade med en serie professionella tränare och nutritionists för att förbereda sig för sina stora roller. Nutritionists gick så långt som att laga sina måltider för honom. Men han behärskade tydligt rätt matvanor innan hans berömmelse och hans muskler blev så tuffa.

det finns ingen specialskola för dieting som Reynolds följer. Han är inte vegan, han undviker inte kolhydrater och han överbelastar inte protein. De två viktigaste sakerna han gör är att undvika skräp och begränsa ohälsosamma fetter. Även om varje ny stor film han stjärnor verkar åtföljas av en helt ny ”Ryan Reynolds diet” en undersökning av varje avslöjar vissa trender. Det kan sammanfattas i att äta ofta med kontrollerade portionsstorlekar och vara strategiskt med kolhydraterna.

Reynolds äter inte efter 8 pm. Han konsumerar kolhydrater bara när han är i efter träningsläge. Köttet i hans kost är kycklingbröst, magert biff och gott om tonfisk. Han äter också ägg och dricker proteinskakningar. En typisk frukost för honom är havregryn med äppelmos, två ägg och en sked mandelsmör. Han äter varje 2 till 3 timmar. Har en proteinbar som mellanmål på morgonen, sedan kyckling och en sallad eller en tonfiskomslag till lunch. Sedan är det middag, som är brunt ris, ångade grönsaker, stekt kyckling, ibland fisk och en sallad. Reynolds äter totalt sex måltider om dagen, med tre av dessa måltider som proteinshakes eller barer. Det är ett mycket populärt ätmönster, och tydligen ganska effektivt.

nyckeln är att Ryan Reynold matval är förnuftiga och fundamentalt hälsosamma.

träningen

äta rätt kan gå långt för att hjälpa en person att hålla sig mager och frisk. Men du får inte den typ av tvättbräda abs Reynolds har utan att lägga in lite träningstid. Som det visar sig är Reynolds ett stort fan av deadlifts och squats, och tror att dessa är källan till allvarliga vinster. Men det var den klassiska sit-up som han brukade skära ut sin Blade Trinity sex-pack, gör 500 till 1000 som en daglig uppvärmning som han ansåg ”meditativ”. Och efter den så kallade avkopplande uppvärmningen som de flesta skulle överväga en hel session i sig, skulle han komma till den tunga lyftningen, med fokus på en specifik kroppsdel varje dag.

Ryan Reynolds Green Lantern-träning var ganska annorlunda än hans Blade Trinity-förberedelseprogram. Hans träning varierade helt från dag till dag och gjorde aldrig samma träning två gånger. Istället skulle han och hans tränare ta en titt på vilken fysiskt krävande sak han skulle kallas för att göra för filmen den dagen och basera dagens träning på det. Han arbetade sju dagar i veckan, inte en enda vilodag. Varje session varade 90 minuter. På dagar var han utmattad, han lättade helt enkelt upp genom att göra yoga eller pilates istället för att lyfta. Hans mål var inte bara att packa på muskler utan förbättra funktionalitet och prestanda.

varför du borde vara mer som Ryan Reynolds

någonstans tidigt i Reynolds liv upptäckte han fitness och fastnade med det. Under åren och många stora roller har hans träning och dietprogram förändrats dramatiskt, men det som har stannat konstant är hans hängivenhet att vara i form. För honom finns det verkligen inget sådant som ”det vanliga” – han gör allt. Reynolds sätter en mängd olika mål och innehåller en mängd olika fitnessmetoder för att skapa successiva anmärkningsvärda omvandlingar i sin redan passande kroppsbyggnad.

ibland fungerar han som en riktig kroppsbyggare, går för sin max, sätter en rytm med sina reps och uppsättningar. Vid andra tillfällen handlar det om idrottaren inom, träning för rörlighet, flexibilitet och allmän förmåga. Kanske är de enda konstanterna hans favoritrörelser som uppvärmning. Dessa är normalt höga reprörelser för att få sig att gå. Detta är en praxis som han anser medling och som andra ser som skrämmande – och kanske lite överbord.

att göra 1000 sit-ups om dagen som bara en inledning till din träningsrutin kanske inte är saken att prova. Men en sak som någon skulle göra bra för att lära av en titt på Ryan Reynolds liv är att ovillkorlig hängivenhet till fitness lönar sig. Att döma av Reynolds framgång lönar sig faktiskt mycket bra.

för att komma i form som Ryan, Läs andra artiklar om fitness, näring och kosttillskott. Se vad mer Eat Move Hack har för att hjälpa dig att få den kropp du vill ha.

liknande lastning…

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *