mångfald uppsats

har du examen från en amerikansk high school? Om inte, behöver du inte slutföra denna uppsats.

denna uppsats är valfri, även för dem som tog examen från amerikanska gymnasier. Mångfaldsuppsatsen används av många forskarutbildningar som ett kriterium när man väljer nomineringar för specifika stipendier med fokus på att förbättra mångfalden i vår doktorandkropp. Det används inte för att bestämma antagning till ett examensprogram.

mångfaldsuppsatsen ska vara 500 ord eller mindre och direkt ta itu med följande prompt:

beskriv ditt ledarskap, arbetslivserfarenhet, serviceupplevelse eller annat betydande engagemang med ras, etniska, socioekonomiska eller pedagogiska samhällen som traditionellt har varit underrepresenterade i högre utbildning och hur dessa erfarenheter skulle främja en mångfald av åsikter, erfarenheter och ideer i strävan efter forskning, stipendium och kreativ excellens.

Purdue University Doctoral Fellowship, David M. Knox Fellowship, och George Washington Carver Fellowship, alla kräver inlämning av mångfaldsuppsatsen. Potentiella mottagare av dessa stipendier är studenter som har fått en examen från en ackrediterad us high school (inkludera namn på Us High School, Stad, Stat och Postnummer i din uppsats) och visade överlägsna akademiska prestationer och förmågor. Mer information om dessa stipendier finns på fellowship webbplats.

Om du har ytterligare frågor om inlämning av en mångfaldsuppsats, vänligen kontakta forskarutbildningen som du ansöker om.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *