Leo Månadshoroskop Mars 2020

Leo (född 13 till 22 augusti)och Leo Ascendant från 20 till 30 grader Leo:

Mars 2020 Leo horoskop: kärlek, karriär, & allmänna trender

Mars 2020

solen den här månaden: centralt fokus, medvetande

fram till 9 mars:

solen fortsätter att sätta en strålkastare på ditt Sol sjunde hus-din partnerskapssektor. Detta kan vara en tid för mycket lärande genom spegeln av nära relationer. Det är inte dags att driva din agenda eller personliga planer framåt; snarare är det en cykel där du är bäst när du känner igen behovet av att bilda allianser, att ge tillbaka till en speciell person och att kompromissa för att hitta balans i ditt liv. Det är en stark period för att sätta dig själv i en annan persons skor och för att bättre förstå honom/henne. Du kan träffa någon stark och självsäker av naturen nu, eller en partner är mer självsäker och behövande uppmärksamhet. Det kan finnas några konkurrenskraftiga känslor mellan dig och en betydande annan nu. Fokus ligger på försoning, bildande eller cementering av band, diplomati, samråd, en-mot-en-interaktioner och förhandlingar. Du kanske känner dig lite dränerad fysiskt nu, tillfälligt.

från 10 mars framåt:

solen aktiverar din sektor av transformation, förändring, sexualitet, Personlig tillväxt, regenerering, andras pengar och resurser, missbruk och skatter. Som ett resultat är detta inte den mest gregarious månader för dig. Du tar ett steg tillbaka, fokuserar på intimitet med en partner eller helt enkelt drar dig tillbaka lite från livets hektiska takt. Det här är en utmärkt tid att skapa en budget eller ekonomisk plan eller att befria dig från dåliga vanor som undergräver din känsla av personlig kraft och självbehärskning. Allt som är djupt personligt kommer i fokus nu. Intima frågor är särskilt viktiga för dig under denna cykel. Hur bra du hanterar ditt liv kommer upp för inspektion. Din självbehärskning och psykologisk predisposition betyder mer för dig än vanligt. Detta är den tid på året när du är mest önskar förändring på en djup nivå. Att rensa ut psykiskt ”skräp” eller befria dig från dåliga vanor kan vara en del av bilden nu. Du är mer villig än vanligt att utforska livets hemligheter. Denna cykel ger större fördjupad förståelse och en lutning att gräva under ytan av saker för att komma till botten av dem. Forskning avslöjar nytt material som gör att du kan utveckla en bättre helhetsbild av årets händelser. Detta är en särskilt introspektiv cykel där du har chansen att verkligen avslöja dina personliga styrkor och talanger. På en mer praktisk nivå kan du hantera gemensamma finanser och delade resurser nu mer än vanligt.

Venus Denna månad: kärlek, romantik, socialt liv, komfort

fram till 23 mars:

Venus fortsätter att pryda ditt soliga nionde hus. Under denna cykel är dina kärleksidealer höga. Du kan bli inspirerad av en älskad nu, eller någon kan väcka ett nytt perspektiv eller sätt att tänka på dig. Du kan också njuta av en resa, eller ett nytt äventyr slags. Faktiskt, du lockas till allt som inte är rutinmässigt och går bäst när du når ut utöver dina vanliga gränser. Du kan lockas till människor eller till och med föremål som är exotiska eller annorlunda på något sätt under denna cykel. Det är en bra period för personlig charm och attraktivitet i allmänhet.

från 24 mars framåt:

Venus pryder ditt Sol tionde hus nu. Under denna cykel är du mest charmig och väl mottagen på jobbet. Ditt ansvar och auktoritet är sympatiska egenskaper nu, vilket gör detta till en gynnsam period totalt sett för schmoozing med dem i en högre position än du, liksom för förhandlingar eller sociala aktiviteter relaterade till affärer. Venus är charmig, vänlig, och tillgiven, och hennes närvaro i din karriär och rykte sektorn ger sociala möjligheter till din karriär. Du kommer över bra på jobbet nu, och romantiska möjligheter, eller helt enkelt fler chanser att umgås och nätverk, är troligt. Du är socialt ambitiös just nu, och framgång kan komma genom dina goda ledarskapskvaliteter eller någon form av konstnärlig talang, eller indirekt genom din äktenskapspartner. Människor som vänder huvudet under denna cykel är de som stöter på som särskilt kompetenta.

kvicksilver denna månad: kommunikation, lärande, anslutningar, transport

kvicksilver är retrograd från 16 februari till 9 mars:

alla Mercury retrograde cykler påverkar dig särskilt när det gäller personlig ekonomi, liksom kommunikation med vänner eller grupper, eftersom Mercury reglerar dessa områden i ditt liv. Stora finansiella initiativ bör undvikas. Kom ihåg att vänner inte menar vad de säger och inte säger vad de menar, och ta det du hör med ett saltkorn. Gruppmöten kan försenas eller avbrytas.

förekommer i ditt Sol sjunde hus den här gången, bör extra försiktighet utövas när det gäller förhandlingar och en-mot-en-kommunikation. Var så icke-dömande som möjligt med en partner. Det kan finnas behov av att återkomma gamla frågor i ett partnerskap, eller det kan finnas några kommunikationsproblem med en partner. En ex-partner kan dyka upp igen under denna cykel. Missförstånd med din partner nu kan göra någon skada om du (eller din partner) fokuserar på valet av ord istället för betydelsen bakom orden. Om du behöver prata igenom problem, försök att inte överreagera på vad din partner har att säga. Blandade meddelanden som kommer från en partner, eller en besvikelse, kan inträffa nu. Du kanske inte är så skicklig på att förmedla tvister för tillfället, men det är en bra cykel att reflektera över dina förhandlingsfärdigheter med målet att förbättra dem. Att tänka om ett partnerskapsarrangemang är möjligt nu, men du bör undvika att hoppa till några för tidiga beslut. Det vore klokt att vara särskilt tydlig när det gäller att kommunicera med partners; eller ta den här tiden att ompröva frågor snarare än att kommunicera om dem i förtid.

fram till April:

kvicksilver fortsätter att transitera ditt Sol sjunde hus. Du kan vara särskilt medveten om din ”publik” i din kommunikation nu, som tenderar att vara diplomatisk och respektfull under denna cykel. Du kan stöta på en särskilt pratsam eller kommunikativ partner, eller träffa ungdomlig, pratsamma människor. Just nu älskar du att höra andras åsikter och perspektiv, och det är en utmärkt tid att göra det. Andra kan stimulera dina egna tänkande och beslutsprocesser nu, helt enkelt genom att erbjuda ett annat perspektiv. Du tänker mycket på andra, en partner, och relaterar i allmänhet, och i vissa fall kanske oroande över dessa saker.

Mars denna månad: energi, enhet, mod

fram till den 15:

Mars fortsätter att energisera ditt solfemte hus. Detta ger ökad energi och entusiasm till romantik, barnuppfostran, och kreativa eller fritids strävanden. Det kan också ge vissa stridigheter till dessa områden i er värld i vissa fall. För det mesta, i alla fall, en romantik kan ta fart, du är självmotiverad och inspirerad av kreativa och uttrycksfulla nivåer, och ditt självförtroende är väl mottaget av andra under denna cykel. Du är mer villig att ta små risker och du är konkurrenskraftig på ett mest vänligt sätt. I din entusiasm att ta ledningen, försök att vara känslig för och respektera andras behov.

Från 16 mars framåt:

Mars animerar och aktiverar ditt Sol sjätte hus. Du har mer energi för arbete och dina dagliga rutiner tenderar att påskynda under denna transitering. Kanske har du en större arbetsbelastning än vanligt. Det är en bra tid att ta hand om din hälsa. Du har mycket energi till ditt förfogande för att hämta (eller öka) ett hälso-och fysiskt aktivitetsprogram. Det kan vara svårt för dig att arbeta med andra på ett harmoniskt sätt under denna transitering, och tvister med medarbetare är möjliga. Om du känner dig särskilt arg, frustrerad eller rastlös, skulle det vara klokt att hitta små projekt och saker att göra så att du kan kanalisera överflödig energi konstruktivt. Om hälsan påverkas är feber eller infektioner mer troliga.

översikt Horoskop:

Horoskop översikt för mars 2020 för Leo:

Du kommer att hantera relationsfrågor och särskilt åtaganden den här månaden, kära Leo. Det kan också vara att bygga ambition och glädje när det gäller arbets-och hälsorutiner, eftersom du känner dig mer strukturerad och fulländad.

Mars pumpar upp dig angående dina rutiner fram till den 30: e, och du har ökat motivation och initiativ när det gäller arbete, fitness och hälsoaktiviteter. Du kan arbeta outtröttligt ibland, och du har mer stolthet i det arbete du gör, din kropp/hälsa och din förmåga att hantera dina dagliga rutiner. Även om detta inte är den bästa tiden för arbetsrelationer om de har varit ansträngda, om du kan ställa in din egen takt, kommer du att bli bra. Håll dig aktiv, men undvik överskott för bättre mental och fysisk hälsa.

du är bekvämt utmanad att hitta din egen unika väg – en som speglar dina talanger och din individualitet. Var fortfarande försiktig med vilseledande information och förbered dig på det potentiella behovet av att göra om projekt som du trodde var färdiga under den första veckan i månaden. Du kan hantera förseningar och en allmän känsla av att hållas tillbaka.

runt 8-9, pengar frågor kommer till full blom. Det är en utmärkt tid för att få en större förståelse för dina pengar situation och kanske relationer. En uppenbarelse om dina behov och önskemål inträffar nu, och det leder till bra saker. Detta händer precis när Mercury avslutar sin retrograd cykel, och planer verkar komma samman i veckan efter.

Du kan ofta hitta dig själv På humör för att göra något nytt, spännande, annorlunda eller utmanande den här månaden. Din företagande anda är i stark form, och du är inte nöjd med att hålla fast vid vanliga eller tråkiga uppgifter! Du kan känna dig motiverad att intensifiera en hälso-och wellnessrutin eller göra en betydande livsstilsförändring. Du kommer sannolikt också att hitta ny mening i ett projekt eller Endeavour. Att få mer energi eller passion i ditt dagliga liv verkar naturligt. Du kanske vill tona ner dina automatiska svar på andras önskemål eller krav, eftersom de kan vara på provocerande sida, men letar efter möjligheter att expandera inom områdena arbete, hälsa eller fitness utan att ta på sig för mycket.

Du har en verklig känsla av syfte, och din kärlek till vad du gör återspeglar i ditt arbete. Du är motiverad att ta en plan till nya höjder och fast besluten att möta (eller slå) ett mål. Du kan välja att eliminera vanor i din rutin som är kontraproduktiva så att du kan fokusera på de som tjänar dina högre mål. Den andra halvan av mars är en möjlighet period för ditt arbete, hälsa, vanor, rutiner, och rykte. Forskning kan vara givande, särskilt om du gör arbete baserat på en föraning eller plötslig inspiration.

Saturnus flyttar in i Vattumannen, ditt motsatta tecken, den 21: e, där den kommer att passera för en rättvis del av de kommande tre åren (från 21 mars-1 juli och sedan från December 2020 till Mars 2023). Detta är en långsiktig cykel där relationer kan gå igenom vissa tester. Några av er lättnar långsamt men säkert till en mer engagerad, stabil relation; andra kan ifrågasätta din nuvarande relation eller relation status. Du har nyligen lärt dig att leva ett mer strukturerat liv, och nu tillämpar du dessa saker på dina kontakter.

det kan finnas tung energi med en partner eller betydande person mot slutet av mars när Mars och Saturnus anpassar sig i ditt motsatta tecken. Eller, att lägga extra ansträngning i ett förhållande kan vara i fokus. Ansvar för andra kan känna sig viktiga. Verkligheten i en relation eller person i ditt liv kan vara i fokus. Var tålmodig, mogen och ansvarig nu för bästa resultat-det här är egenskaper som kommer att belönas. Om en relation eller ett projekt tål tryck, detta kan vara en tid för att komma fram till en ny och förbättrad plan för att gå vidare. Du kan lägga verklig ansträngning i en betydande praktisk strävan, även om det kanske inte är helt roligt. Det är viktigt att fokusera på slutmålet snarare än frustrationen av de aktuella uppgifterna.

Om du har några resolutioner att göra roterande kring att resa, lära och bli mer äventyrlig, kan du ställa in dina avsikter runt nymånen den 24: e. Denna lunation ger ny energi för utbildnings-och reseaktiviteter, samt användbara kontakter och information. Skriv, tala och håll i allmänhet kontakten med andra för bästa resultat. Publicerings-och talmöjligheter kan presentera sig. En ny inställning till att leva ditt liv mer fullständigt kan dyka upp under den sista veckan i Mars.

se vår Tidslinjeprognosrapport för en personlig prognos för det kommande året.

få ditt unika personliga horoskop för det kommande året-över 100 sidor långt – för en detaljerad guide till dina bästa dagar och dina mest utmanande dagar för att locka kärlek, karriärsucces, kommunikation och mer.

veta mer om dig själv och andra

prova Cafe Astrologys djupgående
födelsediagram rapporter, relationsrapporter, framtida prognoser och mer.

kärlek & Romance Forecast Report

Love outlook för det kommande året. Prova vår kärlek & Romantikprognosrapport.

romantiska Kompatibilitetsrapporter

prova Cafe astrologins djupgående
romantiska kompatibilitetsrapporter, inklusive Synastry och Love Ties rapporter.

Se även Leo Preview Horoscope 2020 och det detaljerade Leo – årliga horoskopet 2020.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *