Jag försökte korsett midja utbildning för 17 dagar och detta är vad som hände

Jag har alltid varit ganska nyfiken på kändis-grooming vanor.

med allt glansigt hår och slät hud och perfekt luftborstade kroppar, om en känd person rekommenderar en skönhetsprodukt som hon inte kan leva utan, är jag sucker som går ut och försöker det.trots att jag fullt ut vet att det finns ett helt skönhetssats fullt av filter och Photoshop och proffs som hjälper dessa kändisar att uppnå felfria resultat, förvånar det mig fortfarande att jag (och 99 procent av icke-kändiskvinnor) inte kan efterlikna detta utseende med Kerry-Washington-godkända $6.99 flaskor Neutrogena foundation eller Gwyneth Paltrow motion DVD eller Britney Spears parfym.

kanske är detta roten till min kändisregim fascination: att två kvinnor skulle kunna använda (till synes) samma produkter och fortfarande den med ”A-lista” kopplad till hennes namn verkar bättre.

så när möjligheten kom för att prova korsettutbildning-samma typ av midjeträning som tillskrivs kvinnor som är kända för sina figurer, Kim Kardashian, Dita Von Teese och på vissa ryktade webbplatser, Yonc Bisexuell-satsar du på att jag inte tackade nej.

Jag är vanligtvis inte en masochist av val och har svårt att följa igenom allt som på distans anses vara en diet, men med ansvar för en dagbok för alla att läsa, känner du typ av att du måste vara ärlig.

efter lite fram och tillbaka om mina kroppsmätningar (dålig tid att äta Chipotle…), Vanna B. skickar mig vad som ser ut precis som Sarah Paulsons kostym från” American Horror Story ” Freak Show edition och känns som något de använder för att utnyttja hästar. Perrrrfekt.

detta kommer åtminstone vara kul att berätta för folk jag försökte göra, till skillnad från den tid jag åt lera som Shailene Woodley (åtminstone var det gratis).

Korsett / waist training expert och författare till Waist Training 101: En Guide till att använda korsetter för att smala din midja, Vanna B., berättar för mig att de första två veckorna där du bryter i korsetten (ja, det är styvare än mormors träskor) kallas ”krydda” – precis som du är en fin köttbit fylld i ett korvhölje och primas för matlagning.

det är konstigt att jag tycker att det här är konstigt tröstande.

ta några ”före” bilder (varför frivilligt jag alltid upp för smärta? Första korsettutbildning, nu Mage selfies? Var detta vad mina föräldrar hade i åtanke när de sa att driva mig själv?), se till att ha mig en ordentlig gå bort middag för min midsection och gå till sängs två delar upphetsad en del förbannad Jag bär min korsett imorgon.

dag ett: 2,5 timmar

Läs Vannas guidebok och ha en falsk känsla av förtroende. Jag måste släppa ut korsetten snören ganska långt för att passa in i den.

Jag gör misstaget att äta rätt innan jag sätter på den och har den lilla känslan att jag antingen ska barf eller sh*t mina byxor. Det gör inte ont, men det är definitivt obekvämt. Jag har aldrig suttit så här rakt förut i mitt liv. Min hållning är hemsk och jag är upphetsad för denna korsett för att hjälpa min ryggradsjustering.

Efter fem minuters känsla samtidigt uttråkad och hyper observant av min kropp, kallar jag min mamma till falska klaga.

hon påminner mig om hur min syster hade svår skolios och var tvungen att bära en ryggstöd hela dagen förutom att duscha. Detta ödmjukar mina fåfänga försök att uppnå en liten midja.

det är söndag och allt jag vill göra är att ligga på soffan. Att ligga ner är nästan omöjligt. Kylning är nästan omöjligt eftersom greppet dras tätt runt min torso ständigt påminner mig om att jag är fastspänd i något.

att påminna mig själv gör mig mildt panik. Kan inte få panik eftersom jag inte kan ta djupa andetag.

mitt mål för idag är två timmar (Vanna säger att du ska arbeta upp från sex till arton, ha) och jag är mycket medveten om att jag fortfarande är 45 minuter blyg. Haha, kom ihåg när jag trodde att jag skulle försöka fyra i morse? Att sträcka mina armar upp känns trevligt; omvandling av syre till koldioxid gör det inte.

en timme: min övre bröstkorg är lite obekväm,men jag gillar det. Det fungerar!

en timme, fem minuter: tanken på att äta i detta är tilltalande. Kanske kommer jag inte att konsumera så mycket!

två timmar: nu börjar det störa mig. Jag tror att jag kallar det en dag nu.

Jag tog av det medan jag tittade på” Fashion Police ” som någon form av Pavlovian negativ förstärkningsstraff. Jag känner mig befriad. Jag känner också att magen expanderar igen… ska jag sätta på den igen?

dag två: 3 timmar

att sätta på den och snöra upp den är väldigt värre än att faktiskt bära den. Det kändes super tight, kanske för att jag hade någon annan dra åt det för mig den här gången, men jag är definitivt kunna bära den något mindre.

eftersom jag känner mig bara sååå meta, försökte jag äta en biff och ölmiddag i den och kan inte berätta om det här var ett geni-drag eller en hemsk.

jag kunde inte avsluta min biff (händer aldrig) och jag kunde inte avsluta min öl (händer aldrig) eftersom det helt enkelt inte fanns något utrymme i min squashed mage för resten att gå.

Jag minns vagt Vanna B. Att notera att äta måltider i det får dig att äta mindre. Hennes ord svikade mig inte.

Kylah Benes-Trapp

min pojkvän tycker att korsetten är sexig, vilket jag måste erkänna, med undantag för rester, tryckt ner FUPA fett som spiller under, det är typ av.

Vi försöker ha lite PG-klassad rolig tid i det (slappna av, mamma) men jag är alldeles självmedveten om pudgen som pressas över sidorna. Gör en mental anteckning för att arbeta med att skära ner detta utöver min midja.

min bröstkorg skadar inte nästan lika mycket; det är fortfarande obekvämt men. Jag arbetar aktivt med att försöka glömma att jag har en torso-sized-band-aid suger i min kropp, vilket förmodligen inte hjälper min strategi.

Jag hoppas att om jag kan glömma att jag bär den, kommer jag att kunna bära den under längre perioder. Tyvärr är det enda som gör att tiden går snabbare att laga middag i den.

dag tre: 3.5 timmar

det är bara irriterande vid denna tidpunkt. Det finns verkligen aldrig en bekväm tid att binda dig i en korsett. Men det känns som om det fungerar åtminstone.

dag fyra: 4 timmar

det är min första dag som bär den på jobbet och det är inte så illa att sitta i den här stolen, trots att jag varnas för att sitta kan vara riktigt obekväma.

det gör det svårt att fokusera-jag är mycket medveten om att jag pressas in i något. Men det upprätthåller bra hållning för mig.

Kylah Benes-Trapp

för att komma igenom tuffare dagar av författarens block och kontorsangst, tycker jag ibland om att tänka på arbete och skriva som min ”chill time.”I en korsett finns det ingen ”chill time” att koppla av. Du ”chill” inte i en korsett.

Jag lär mig detta på det hårda sättet när jag kämpar genom fyra timmars arbete. Jag påminner mig själv om att Yonc Bisexuell inte skulle ge upp… så inte heller kan jag.

dag fem: 4 timmar

jag måste sluta bära detta efter lunch.

jag tar av korsetten eftersom jag faktiskt känner mig sjuk och jag svettas och behöver smälta. Nu vet jag varför Dita är så liten-hon kan inte äta någonting med det här!

dag Sex: 6 timmar

Jag försöker gå till jobbet i det och kan inte kliva nästan lika snabbt eller ta stora andetag. Det är ett misslyckande. Note to self: det finns aldrig en lämplig tid att bära en korsett om du inte är en del av cirkusen eller en viktoriansk reenactment.

Kylah Benes-Trapp

sip Champagne senare på dagen för en arbetsfest och det gör faktiskt ont, det finns alldeles för många bubblor som orsakar mig smärta.ja, bubblor kan orsaka smärta, vilket förmodligen är anledningen till att Putin förbjöd barndomspraxis i Ryssland. Allt är vettigt nu.

dag åtta: 6.5 timmar

Varför gör jag det igen? Att se ut som en koksflaska? Jag kunde göra det med en riktigt dålig turtleneck.

dag 10: 7 timmar

det har definitivt blivit lättare att sätta på korsetten-kanske de kollektiva 30 plus timmarna som spenderats marinering (”krydda”) i den har brutit i benen, äntligen. Nu har jag inga problem att gå de första tre timmarna med det på.

Kylah Benes-Trapp

min hållning förbättras märkbart. Pojkvän berättar att han kan ”känna något” när han rör vid min midja. Jag tar den. Jag har märkt att jag kan gå runt och ”stoppa i magen upp och in i min bröstkorg” som min yogainstruktör ofta föreslår.

dag 13: 7.5 timmar

en mirakulös sak har hänt: Jag kan dra strängarna nästan nästan nästan hela vägen tillsammans… på vissa ställen…

Jag firar med pommes frites. Vanna B. föreslår att man gör cykelkrossar och går på en hälsosammare kost, som jag löst har följt fyra dagar i veckan.

kanske ska jag verkligen göra det tills 80 jag lyckas hosta ut efter att ha tryckt på min tur och försökt röka för första gången medan jag bär korsetten. Det är också ett misslyckande, men en vinst för Ironi. Mina vänner har kallat det ” Wilson.”

Dag 17: 5-ish timmar

Kära Dagbok,

jag skriver detta brev eftersom jag bryter upp med Wilson och därför också denna dagbok.

Jag har tagit bilderna och publicerat på Instagram. Jag har deltagit i en”Ass & Abs ” klass. Jag har burit en gröda topp ut, offentligt, där människor är. Jag Snapchatted även en Kim-K-esque papper Mag bild och inte använda ett filter. Uppdraget Slutfört. Det har varit en bra körning.

bedömning: Detta är inte en magisk viktminskning piller som automatiskt bränner ditt fett för dig. Jag förlorade cirka 1,5 tum längs delar av min torso, men jag tillskriver också detta till att följa en bättre diet.

iv id=”Instagram

den största förändringen jag märkte var i min hållning. Jag kunde sitta rakare, gå längre och naturligt suga i magen mer, vilket förmodligen fick mig att också se tunnare ut.

det är bra för att lära dig hur man ”suger in det” så att säga och bra för att bära under T-shirts när du inte vill att din pooch hänger framför.

Jag tror inte att jag har nått Kardashian-nivån på midjeträning, men för första gången tror jag inte att det nödvändigtvis är en dålig sak.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *