hur Adriana Lima blev redo för VS Fashion Show

det är ingen fråga brasilianska bombshell Adriana Lima stuns på Victoria’ s Secret Fashion Show 2012. Otroligt, supermodellen födde sitt andra barn (med pro basketstjärna fästman Marko Jaric) bara åtta veckor innan hon slog banan! Hur piskade hon sig tillbaka till en så vansinnigt fantastisk form så snabbt?

Ange kraftpaket internationell fitnessexpert Michael Olajide, Jr., tidigare mästare boxare och personlig tränare till MS Lima själv. Att få den nya mamman tillbaka till landningsvärd form var inte lätt; den dynamiska duon fungerade två gånger om dagen, sju dagar i veckan!med hjälp av en killer combo av hopprep, boxning och specialiserade skulpteringsmanövrer hade Olajide Jr.Lima trotsat naturen och redo att rocka världens sexigaste underkläder efter bara fem veckors träning. Det bästa? Nu kan du också göra samma rutin Lima gjorde (i bekvämligheten av ditt eget vardagsrum)! Olajide, Jr. avslöjar sina hemligheter till en mager, sexig kropp i sin nyaste DVD-box, AEROBOX: Systemet för elegant.

”Adriana gör vad hon måste i gymmet. Hennes arbetsmoral är utom kontroll! När hon kommer i hennes sinne hon vill få något gjort, hon gör det, ” han raves.

Vi fick chansen att gå en-mot-en med Olajide, Jr. själv för att prata om Limas post-baby, Pre-runway träning, hans bästa smala hemligheter och mycket mer!

form: Adriana ser helt otroligt ut i Victoria ’ s Secret Fashion Show—det är svårt att tro att hon bara hade en bebis i September! Berätta om träningen du gjorde för att förbereda henne för banan.
Michael Olajide, Jr. (MO): Vi hade bara fem veckor att göra det, så vi tränade två gånger om dagen, sju dagar i veckan, i två till tre timmar per session. Vi skulle börja klockan 9 och avsluta den första sessionen klockan 11 eller klockan 12. Då skulle hon vara tillbaka i gymmet klockan 5: 30 eller 6 för att sätta in ytterligare ett par timmar.

form: Wow, det är intensivt! Vad var några av de specifika träningspass du gjorde?
MO: Adriana svarar riktigt bra med hopprep och Skuggboxning. Vi gjorde många övningar som testade reflexer. Vi hade mycket variation, saker som dubbla varv med ett hopprep (som ingår i hans tränings-DVD som heter AERO Jump/Sculpt). Träningen är på en annan planet-de är mördare! Det fanns också specialiserade skulpteringsmanövrer och all-over karosseri. Jag tränade henne verkligen som en kämpe. Det är så viktigt att arbeta med både den mentala och fysiska aspekten av träning. Adriana känner till hennes styrkor och svagheter, och hon går efter det!

form: vad var några av hennes specifika viktminskningsmål?
MO: vi fokuserade på utseende istället för viktminskning. Adrianas kampvikt, som jag gillar att kalla det, är 135 pund eftersom hon är en lång tjej—hon är 5′ 10 Bisexuell”. Vi har denna vision av modeller som en waif men hon är så väldefinierad. Hon behövde inte göra en viss vikt för showen som en fighter gör. Dessutom känner jag att om du fokuserar på siffrorna kan det ge en känsla av onödig stress, särskilt om du arbetar så hårt som hon var. Vi var så mycket för utseende som möjligt, men gjorde det på ett hälsosamt sätt. Att se hennes kropp göra den typen av omvandling efter de första veckorna var otroligt. Helt plötsligt började det bara smälta av – det var galet!

form: vad sägs om diet? Rekommenderade du något specifikt för henne?
MO: portionskontroll var nyckeln. Adriana är en extremt hälsosam ätare. Hon hade ångat kött, inget stekt. Allt var riktigt vanligt utan såser. Hon höll tillbaka på natrium speciellt så att hennes kropp inte skulle behålla vatten. Det är ett av de många områden vi kan göra en snabb synlig inverkan eftersom nya mammor behåller vatten mer. Vattenintag var också mycket viktigt. Hon hade ångat grönsaker som broccoli, spenat, mycket mörka gröna och kyckling. Hon höll sig borta från sockerarter och åt verkligen hur vi ursprungligen skulle äta—mat som det var tänkt—att äta för en nödvändighet och ett syfte, inte för smak eller en social situation.

SHAPE: nu när Victoria ’ s Secret Fashion Show är klar, vilken typ av träning gör Adriana nu?
MO: hon är tillbaka i Miami, bor med hopprep och gör lite boxning. Vad som är så fantastiskt från hennes träningspass är att hon har ändrat sin metaboliska nivå. Vad hon än gör nu är hon fortfarande på den träningen högt från tidigare. Tänk på det som att kalibrera om din motor. Hon brinner i högre takt normalt nu så att hon kan gå tillbaka till bara ett grundläggande underhållsprogram. Mer än någonting handlar det nu om portionskontroll och tittar på vad hon äter, håller sig aktiv, håller sig upptagen och har sitt sinne utmanat att behålla sin kondition. För sitt jobb var hon tvungen att göra något väldigt unikt eftersom hon är ute framför miljontals människor som alla dömer henne eller plockar henne ifrån varandra, så hon var tvungen att träna för det. Men nu gör hon förmodligen en timme om dagen som alla andra, och hon ser fantastisk ut.

form: Hur skulle du definiera den ultimata Victoria ’ s Secret-kroppen?
MO: hon har det! Victoria ’ s Secret-modellerna är mycket balanserade. De kan bära gatukläder men de har fortfarande substans för dem. De är feminina och de har kurvor. De har det förtroendet och den fysiska närvaron. De speglar verkligen att vara friska, balanserade kvinnor.

SHAPE: Vad är ditt bästa tips för våra läsare på det mest effektiva sättet att gå ner i vikt?
MO: tänk igen på det som omkalibrering av motorn. Det är dags att sparka tillbaka det i redskap. Börja vara aktiv både mentalt och fysiskt. Hitta ett program som utmanar dig och ger dig adrenalin och den boosten. Du kommer att må bättre varje gång. Det behöver inte vara en-mot-en med en tränare heller. Spinning klasser är bra att känna att musik, energi, människor. Stanna bara utmanad.

SHAPE: berätta om din nya DVD box set! Varför ska det finnas på allas önskelista i år?
MO: det är en fantastisk uppsättning och erbjuder verkligen massor av variation. Det är annorlunda eftersom det är överkroppskardio; du stansar i olika hastigheter, vrider och använder din kärna. Det är fantastiskt för hela kroppen – din midsektion, mage, armar, axlar, triceps—och abs-sektionen är mördare! Det finns nya manövrer i det som människor aldrig har sett förut. Du kommer också att se Adrianas faktiska träning. Skulpteringsmanövrerna i den är samma skulpteringsmanövrer som jag gjorde med henne.

för att ta reda på hur några av de andra änglarna blev redo för banan, kolla in videon bakom kulisserna nedan! Och för mer information om alla saker Aerospace NYC, besök deras hemsida.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *