Fingerråd för män, från Lesbiska

denna artikel publicerades ursprungligen på VICE UK.

som en bisexuell kvinna har jag alltid funnit att den bästa fingerningen kommer från queer möten snarare än en skinka fisted hetero session. Jag har befunnit mig ibland ser till himlen, be för ett finger sprängning bibel som kommer rätt alla fel och stoppa mina klaffar repas upp som en aktivitet post för katter.

min mamma sa alltid till mig”om du vill ha något gjort rätt, gör det själv”. Jag tror inte att hon menade att gå av – även om jag är riktigt bra på det – men i det här fallet tog jag tipset för att betyda ”gör en grafisk guide till fingrar som hon kommer att vägra att läsa, men var stolt över att den publicerades ändå”, så jag nådde ut till några lesbiska för att få några certifiably solida råd om hur man fingerar någon.

annons

den överväldigande konsensus var att, precis som varje sperma är helig, varje vagina – eller asshole (låt oss inte glömma den bakre ingången) – är annorlunda. Så vad som fungerar för en person kan vara obehagligt eller smärtsamt för en annan. Som med alla stora shags, kommunikation och samtycke är det bästa sättet att behaga din partner. Som sagt, det finns några praktiska steg som alla kan vidta för att säkerställa en framgångsrik Fingersättning.

det första och kanske viktigaste tipset är: förberedelse. Oroa dig inte, du behöver inte göra några fingerlungor eller något liknande, använd bara lite sunt förnuft, dvs trimma dina jävla naglar!! Vem bland oss har inte upplevt en lanserad labia orsakad, främst av den typ av man som bär sandaler året runt och registrerar omslag på underbarnet på en akustisk gitarr som har ett rep av garn för ett band. Men Miranda, 26, lovar att detta inte är ett manligt exklusivt problem. ”Jag har repats upp av några långa spikade femmes,” berättar hon för mig. ”Ingenting dödar vibe mer än du Edward Scissorhands-ing min fitta.”

som en lång spikad femme som har blivit spikad av sin rättvisa andel av femmes själv, skulle jag också föreslå att investera i några latexhandskar. Förutom att vara en bra skyddande barriär för fingrar och fisting, innebär att du använder handskar i sovrummet att du inte behöver ge upp att få akryl.

en av de värsta känslorna i hela världen är att sätta in eller ta bort en torr tampong. Detsamma kan sägas om att bli fingered. Om passagen inte är våt, undvik att lägga in något – men en torka vid vattenhålet betyder inte nödvändigtvis att din partner inte har kul. Om du är säker på att de är det, och du är säker på att de vill ha dina siffror inuti dem, nå för smöret innan du skjuter in ett finger.

annons

på den anteckningen är det andra stora tipset att fånga dig på de många olika smörjerna som finns tillgängliga och se till att du väljer den bästa produkten för ditt spel. Olika glidmedel har olika baser och passar olika behov. Medan en silikonsmör kan vara bättre för din röv, bör de inte användas med de flesta Sexleksaker (eftersom de kommer att bryta ner den fantastiska plasten på din rasande kanin). Om du spelar uteslutande med en fitta är ett vattenbaserat smörjmedel perfekt för att upprätthålla pH-balans och behandla vaginal torrhet.

det är också viktigt att notera att penetration inte bara är vad fingrar ska handla om. Charlotte, 27, går så långt som att föreslå att ”fingrar inte borde vara detsamma som penetration”, och att den enda gången hon blev fingered av en cis-man gjorde han misstaget att ”gå om det som det är vad han skulle göra med sin kuk om jag skulle ha låtit honom.”Mindre delikat beskrev Miranda sin erfarenhet av en manlig teknik som i grunden en ”fingerstickning.”

För många cis-kvinnor-inklusive mig själv-är en enkel fingerblästring inte tillräckligt för att gå av på. Endast cirka 25 procent av penetrerande vaginalt sex leder till orgasm, så för att ge din tjej en bred-on skulle jag noggrant rekommendera att nå kliten (försiktigt). Med det sagt har det också hävdats att en vaginal orgasm är densamma som en klitorisk, så att perfekta din pinky punch under huven såväl som i kärlekstunneln kommer lika viktigt. Lyckligtvis, våra lesbiska har alla vinklar täckta.

annons

Alex – min bokstavliga ex-flickvän – honed in på några specifika råd för att glida in ett finger. ”Du vill alltid sikta på G-punkten (den lilla persikagropen bit ett par inches tillbaka och upp från slidan) eller, om du försöker replikera att bli knullad med något större än fingrarna,” råder hon, ”tryck nedåt medan du flyttar in och Ut.”

men som alla som tittade på serie två av sexutbildning vet, kommer en formel för fingrar inte alltid att fungera till din fördel. När Otis berättar Ruthie, bosatt Lesbisk på sex utbildning, om hans urverk metod för fingering, hon skrattar åt honom. Alex, en av de bosatta lesbiska för den här artikeln, kom överens: ”det värsta misstaget du kan göra är att gå in med en uppsättning rutin och tänkande som kommer att få mig av. Så falskt djupt och cringey som det låter, måste du verkligen lyssna på personens kropp och ta reda på vad de svarar positivt på.”

Amelie, 22, ger liknande råd. ”Ta inte ett tecken och spring med det. Bara för att jag stönade en gång betyder det inte att du ska upprepa den åtgärden aggressivt tills jag kommer,” säger de. ”Fingering är allt i variationen! Och den vridiga/flicky / jabby-rörelsen du gjorde det en gång var definitivt kul, men det är bara roligt när det ströms in med dina andra drag.”

att gå med havets rörelse har upprepade gånger tagits upp som en nyckelfärdighet för att fingra här, men att ha några knep i ärmen kan vara skillnaden mellan att smeka en flik mållöst och få dem att spruta upp väggen. För en kille som är van att wanking sig bort, Alex råder att du ”tänka på klitoris som en mini penis, och interagera med det så.”

”medan du bara verkligen ser toppbiten, stanna inte där,” fortsätter han. ”Blanda gnugga eller strök klitoris med att rulla den försiktigt mellan fingertopparna. På så sätt stimulerar du mer yta. Du kan snällt rycka av det genom att ta tag i och massera labia som omger det.”

beväpnad med en veritabel bounty av fingerkunskap, känns det lämpligt att avsluta detta stycke på en romantisk anteckning. Amelie rådde mig att, av alla sina sexuella erfarenheter, den bästa tiden de passerade andra basen var inte ner till teknikerna men atmosfären det hände i.

”min bästa upplevelse med fingrar funnily innebar inte en hel del fingrar”, förklarar de. ”Hon lade mig ner och tryckte långsamt fingrarna inuti mig, vilket uppenbarligen var varmt – men resten var främst retningen som omringade den, ögonkontakten, viskningen i mitt öra. Det gjorde det så mycket varmare och fick mig att känna mig ännu mer upphetsad när jag äntligen fick känna henne där. Ibland är det bästa med Fingersättning allt annat än.”

@GlNATONIC

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *