”fick ett erbjudande att bli brittisk medborgare”, Novak Djokovic avslöjar hur han frestades att ändra nationalitet

när Djokvic var

Fotokredit:&Nbspap

när Djokvic var ”frestad” att bli brittisk medborgare

viktiga höjdpunkter

  • Novak Djokovic är bland de tre bästa tennisspelarna när det gäller Grand Slam-titlar, bakom Roger Federer och Rafael Nadal
  • Djokovic är för närvarande den bästa tennisspelaren i form av Grand Slam-titlar, bakom Roger Federer och Rafael Nadal
  • Djokovic är för närvarande värld nr 1 tennisspelare i herrarnas ATP-rankning
  • serbiska avslöjade hur han en gång var frestad att ta upp brittiskt medborgarskap i ung ålder men bestämde sig för att göra det

värld nr. 1 Novak Djokovic har etablerat sina referenser som en av de finaste spelarna i modern tid. Djokovic, som förblir i striden för att fånga både Roger Federer och Rafael Nadals sammanställning av Grand Slam-titlar, avslöjade en intressant anekdot från det förflutna när han fick erbjudandet att bli brittisk medborgare.den serbiska fortsatte att bli en av de finaste idrottsmän i sitt land och har fortfarande gott om år kvar i sin karriär som förväntas ge några fler utmärkelser och prestationer för sitt land. Men saker och ting kunde inte vara helt annorlunda hade han tagit ’frestande’ erbjudande om att ändra sin nationalitet vid en ung ålder.

” Jag gjorde riktigt bra i junior internationella turneringar så tennisagenter såg mig. Och vi fick ett erbjudande om att ändra vår nationalitet till brittisk nationalitet. Det var en mycket frestande erbjudande som det skulle ha löst alla våra problem, men vi gick inte för det” – sade han.Djokovic avslöjade varför han tackade nej till möjligheten och sa att han ville stanna hos sin familj, vänner, land och språk snarare än att flytta till en helt ny plats som en fullständig främling och börja allt från början.

reklam
reklam

”personligen ville jag inte göra det eftersom jag inte ville åka till England där jag inte kände någon. Jag ville stanna där jag hade mina vänner, mitt liv, mitt språk, och mitt land,” han sa.

Djokovic på COVID-19-vaccin:

Djokovic hade tidigare skapat en kontrovers när han offentligt sa nej till att ta Coronavirusvaccinet, när det är ute. Medan det sägs att vaccinet förmodligen är det som kommer att göra sporten och idrottspersonerna immun mot den dödliga sjukdomen, är Djokovic inte säker på om han skulle gå den vägen.

” personligen är jag emot vaccination och jag skulle inte vilja tvingas av någon att ta ett vaccin för att resa. Men om det blir obligatoriskt, vad händer? Jag måste fatta ett beslut. Jag har mina tankar i frågan och om dessa tankar kommer att förändras någon gång kan jag inte veta det,” sa Nole.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *