Amanda Balionis, 32, Förlovad Med Pojkvän? Här är faktumet!

Snabbinformation

 • födelsedatum 1985-06-25
 • Ålder 35 år 8 månad(er)
 • nationalitet amerikansk
 • yrke Sport Reporter
 • etnicitet/ras Vit
 • Fader Tony Balionis
 • Mor Dana Balionis
 • barn/barn ännu inte
 • förhållande status singel
 • skilsmässa/Split ännu inte
 • pojkvän inte känd
 • nettovärde inte avslöjad
 • high school Manheim Township High School(2004)
 • College Hofstra University(2008)
 • höjd/ hur lång? 5 Fötter 5 Inches (1.65 meter)
 • vikt n/A
 • hår lång
 • rykten engagerade(2015)
 • Lesbisk No

engagemang är en av de högsta händelserna i en persons liv, och CBS sports reporter Amanda Balionis ryktades vara förlovad. Så, vad är chansen att det är sant?

idag gör alla dina tvivel tydliga!

är Amanda Balionis förlovad med Pojkvän?

Balionis är en av dem som gillar att hålla saker under hatten. Men tillbaka i februari 2014 pratade Balionis om förhållandet med sin pojkvän medan han svarade på tweeten från en av Twitter-användarna. Även om hon antydde om att ha en pojkvän, hon höll hans namn konfidentiellt.

Amanda Balionis svar till Brett Wilson i februari 2014 (Amanda Balionis Twitter)

en månad senare pratade hon igen om sin pojkvän på Twitter. Amanda forsade att hon var med sin pojkvän på Universal Studio men tvekade att avslöja sin pojkväns namn.

på samma sätt, i februari 2015, en av Twitter-användarna, ställde John Kim en fråga i balionis inlägg och frågade om hon är förlovad med sin pojkvän eller inte som hon svarade Nej!

Balionis berättar om sitt engagemang i februari 2015 (Amanda Balionis Twitter)

inte bara detta, balionis tog sitt ryktade engagemang till Instagram i februari 2015 där hon visade en vacker ring på sitt förlovningsfinger men sa att hon inte var förlovad.

Amanda Balionis klargör förlovningsryktet i februari 2015 (Foto: Amanda Balionis Instagram)

med balionis tweet och Instagram-inlägg såg det till att hon inte var förlovad med sin pojkvän. När det gäller nu, Balionis pojkvän namn och deras dejting livet förblir konfidentiellt.

Amanda Balionis ’ Bio

hon föddes 1987 i Pittsburgh, Pennsylvania.

vid 10 års ålder flyttade hon till Lancaster, Pennsylvania. Från en ung ålder var Balionis besatt av sport när hon kom från en golfbesatt familj & började spela volleyboll sedan gymnasiet.

Balionis deltog i Manheim Township High School från 2000-2004 och gick sedan direkt till Hofstra University för att studera sändningsjournalistik, examen 2008.

vid universitetet var Balionis en mycket aktiv student som involverade sig i den lokala wrhu-radiostationen, Chronicle studenttidningen och Föreningen för kvinnor i kommunikation.

utforska:- Brooks Koepka Fru-liknande Flickvän delar intima stunder; gifta sig snart?

sedan universitetet har Balionis haft en aktiv karriär, arbetat för lokaltidningen och sedan flyttat in i små TV-sportsändningar. Balionis hade också en stark närvaro på sociala medier med cirka 49,6 k följare på Twitter och 41,8 k följare på Instagram.

Balionis journalistiska karriär började på universitetet, praktikant för ”CBS 2”, ”ABC News NOW”, ”The New York Islanders” och ” The New York Jets. Alla dessa praktikplatser inträffade i hela universitetet. Tja, hon arbetade för den lokala Lancaster-tidningen från 2008-2009 som reporter strax efter examen. Här, hon var värd för ett veckovis onlinesegment samt producerade och redigerade en rad sportsegment.

efter att ha arbetat för tidningen började Balionis tv-karriär utvecklas mycket snabbt. Hon började snart arbeta som frilansande Sidoreporter för ”Verizon Sports”som omfamnar Rutgers damfotboll & basket bland andra gymnasie lagsporter.

efter sju månader blev hon sedan en Sidoreporter för MSG Network, som täckte veckans Gymnasium i fyra månader. Och strax efter det tillbringade hon tio månader som Volleybollskommentator och presenterade Reporter för MSG Varsity, som täckte ett spektrum av fotbolls-och volleybollrelaterade segment.

på samma sätt erbjöds hon i mars 2011 chansen att bli ankare och reporter för PGA TOUR där hon stannade i fem år och var värd för PGA TOUR idag bland andra shower. Den TV-möjligheten guidade henne att bli värd & presentatör i April 2016 för Callaway Golf.

Balionis ” ett annat karriärhopp inträffade 2017, efter att ha blivit ombedd att vara en del av CBS Sports Golf Team, En av de största sportsändnings stationerna i USA.

Balionis har blivit den centrala styrenheten för den mobila 72-tums SmartCart-skärmen, som CBS har drivit sedan 2016, liksom värd för många CBS golf-sektioner under året.

tidigare 2019 valdes Amanda som korrespondent för sociala medier för Super Bowl. Hon är den första som utses till korrespondent för sociala medier. Amanda uttryckte sin spänning i att ha valt i positionen och lovade till och med att fullgöra sina uppgifter på ett ansvarsfullt sätt.

nästan förlorade föräldrar till bilolycka

tillbaka i 2016 mötte Amanda en tragisk incident där hon nästan förlorade sina föräldrar till döds. Då hennes föräldrar – både mamma och pappa – slogs rakt på och fördes till närmaste sjukhus.

de togs till intensivvården och Amanda fick ett telefonsamtal som ingen någonsin skulle vilja få. Att se sina föräldrar i sjukhuset sovrummet med möjlighet att förlora de två personer hon älskade mest, gjorde hennes perspektiv på livet klart.

du kanske också gillar:- Kelly Tilghman Gay/lesbiska rykten är falska! Gift liv pga Broadcaster avslöjade

hon krediterar sina föräldrar för lektionen hon har lärt sig, och deras olycka var också en lektion för henne. Att titta på hennes mamma och pappa älskar varandra uppriktigt fick henne att inse att det är viktigt att njuta av livet vid varje steg och uppskatta de människor som gör sin upplevelse underbar.

hon uttryckte sin tanke genom bildtexten i inlägget som hon publicerade ett år efter olyckan.

mer om Amanda Balionis

en certifierad instruktör av Yoga, Amanda är också en hundälskare. Hon frivilliga ofta djurhem och är en högljudd kritiker av grymhet mot dem. Vidare har hon också uppmanat sina fans& beundrare att inte utöva några hårda handlingar mot djur eftersom att döda ett djur är det största brottet i hennes dagbok.

välsignad med en stor humor, gör Amanda ofta skämt på sitt personliga och professionella liv.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *