8 Tips för kvinnor som sover med kvinnor för första gången

Nej, men egentligen-hur har en person bättre sex eller ett bättre förhållande? The Fresh Toast har anlitat Rachel Krantz, En sexförfattare och stolt canna-entusiast, för att hjälpa läsarna med några svar som sin sexkolumnist. Ingen fråga är begränsad, och alla frågor kommer att förbli anonyma. Vänligen skicka dina sex-och relationsförfrågningar till [email protected] nu på veckans ämne: tips för kvinnor som sover med kvinnor för första gången.

Q: Hej! Jag är en 25-årig kvinna som bara har legat med män. Jag har alltid gillat kvinnor, det har bara aldrig hänt för mig. Nu när jag är singel igen, jag bestämde mig för att sätta på min dejting profil som jag gillar både män och kvinnor. Jag satte upp ett datum med en kvinna, och jag tror att det gick bra! Jag var på förhand om att vara jungfru, men hon verkar fortfarande intresserad. Nu undrar jag bara … hur sover jag faktiskt med en kvinna utan att suga? Jag är så skrämd! Jag vet som kvinna hur kräsen jag kan vara, och hur mycket människor kan suga på oral ibland. Hur går jag in med bra spel?

A: Jag älskar den här frågan. Fram till för några månader sedan var jag precis som du! Jag är glad att säga att jag är på andra sidan nu, och att mycket av de råd som mina queer kvinnliga vänner gav mig under åren fram till att äntligen sova med en kvinna visade sig vara sant och användbart. Nu har jag också några egna råd att dela ut. Här är åtta tips för kvinnor som sover med kvinnor för första gången.

studie Tjej Kön 101

behöver du en bra helgläsning? Vi rekommenderar GirlSex 101. Vad är din sexiga bok av val? # yaysex # thenookybox#girlsex101#sexbookspic.Twitter.com/SiFYzgIkSv

— Nooky Box (@TheNookyBox) November 12, 2016

detta var mitt första steg, och man, var det bra. Allison Moon ’ s Girl Sex 101är den överlägset bästa sexguiden jag någonsin har läst. Jag lärde mig alla typer av tekniker där och planerar att fortsätta att se över det ofta. Hon ger utmärkt råd om hur man kan behaga en kvinna som du också kan ansöka om dig själv (och visa någon framtida partner). Min favorit trick jag plockade upp från hennes guide? Värm alltid upp en fitta innan du rör Klitten direkt — bokstavligen. Hon föreslår koppning hela handflatan över slidan och försiktigt klämma för att få blodet flyter — känns bra, och fungerar varje gång.

se till att onanera digitalt på egen hand

medan jag är ett stort fan av vibratorer är det sant att ett av de viktigaste sätten att förstå hur man rör en kvinna är att veta hur man rör dig själv först. Spendera lite tid på att tänka på vad du gillar, strokevis. Även om det inte alltid kommer att vara detsamma för en annan kvinna, hur du gillar att röra dig själv är verkligen en bra utgångspunkt för att lära dig att röra vid någon annan.

var på förhand om din brist på erfarenhet

via GIPHY

i din fråga sa du att du redan har varit på förhand med din potentiella sexpartner att du aldrig har sovit med en kvinna. Bra för dig! Även om det kan mig frestande att inte avslöja din nybörjarstatus (lita på mig, Jag vet), ljuger eller utelämnar information leder aldrig till bra sex på lång sikt. Personen du är med förtjänar att veta-och lägga den där ute, helst innan du är i sängen, hjälper till att ta bort lite av trycket från dig.

lita på att du vet mer än du tror att du gör

detta var några råd som gavs till mig av en queer vän. Hon sa, ” du vet redan hur man rör en kvinna eftersom du vet hur du gillar att bli rörd.”Även om det är sant att varje kvinna är annorlunda, börjar du med hur du vill bli rörd (och lyssna på feedback via moans, bucking hips, etc) är en bra start. Till exempel vet jag att jag verkligen gillar att bli retad och uppvärmd med mycket lätt nippelstimulering, att jag gillar kyssar på nacken, att jag gillar en superlätt touch på min klit först-så jag började precis där och intuiterade vad jag skulle vilja om jag var min partner och gav den till henne. Det fungerade!

ta din tid

via GIPHY

en av de roligaste sakerna med att sova med en kvinna som kvinna är hur mycket mer sannolikt det är att din partner kommer att ta det långsamt. Jag hånglade med min partner i nästan en timme innan något annat hände. Ta dig tid. Gör ingenting — eller låt någon pressa dig att göra någonting-innan du är redo. Njut av hur mjuka hennes läppar känner, och hur det är att röra Bröst. Sakta ner allt och bygga upp spänning. Om någon ger dig svårt om det, är de inte värda att sova med till att börja med.

reta henne

Jag tror att de flesta kvinnor verkligen gillar att bli retade. (Tjejsex 101backs mig upp på det.) Reta henne på ett sätt som känns intuitivt för dig — suga på hennes bröstvårtor genom hennes behå, dra på sidorna av hennes underkläder på ett sätt som skulle få dina egna trosor i en vridning. Rör vid hennes klit med en fjäderlätt beröring så länge ni båda kan stå emot det. Så länge en retas följer igenom i slutet, hon gör en stor lay.

låt henne veta att du är i det

Även om du känner dig blyg, kan du låta din partner veta att du är i det på vägen genom att göra ljud som inte bara är pornografiska stön (även om de är coola också). En trevlig mmmm kan gå långt för att lugna din partner att du njuter av vad som händer och verkligen är i Tjejer och hennes kropp. (Självklart, om det visar sig att du inte är i det eller saker går för fort, låt henne veta om det också.)

värm upp till Oral långsamt & lyssna noga

via GIPHY

den överlägset mest skrämmande delen av att sova med en kvinna, för mig, var oral. Vad händer om jag suger? (Heh, suga.) Lyckligtvis var det i verkligheten inte läskigt alls — och nej, det smakade inte ”konstigt” heller.

När du har retat och blivit retad så mycket som du kan båda stå, ta lite tid att titta på hennes fitta. Sprid läpparna isär, dra tillbaka klitorishuven, se bra ut. Se till att låta henne se dig stirra i vördnad. Ju mer hon känner att du är i hennes anatomi, desto mer upphetsande vad du än gör nästa blir. Börja inte slicka förrän du verkligen vill-eller fortsätt Slicka förbi när du verkligen vill. Låt din intuition vägleda dig, lyssna på hennes vokala signaler och kroppsspråk (bucking hennes fitta mot dig betyder hårdare, dra tillbaka betyder mjukare), och glöm inte att kolla in guider som Girl Sex 101for mer specifika tips om teknik.

Tänk på att du redan vet något om vad du gillar, och det betyder att du inte är en riktig nybörjare. Framför allt, håll dig närvarande, respektfull och kommunikativ. Det är vad bra sex handlar om, oavsett din partners kön!

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *