5 sätt att använda Yoroshiku Onegaishimasu på japanska / japanska Språkbloggen

vad betyder Yoroshiku Onegaishimasu ????

Hej alla, hoppas du njuter av detta vackra höstväder. Här i nordvästra Stilla havet har vädret varit vackert, och jag njuter verkligen av höstfärgen på löv överallt. Regn Kommer snart, så jag tycker bättre om det här ögonblicket medan vi har det. jag har en hel del vänner runt mig som lär sig japanska, och nyligen kom vi över detta ämne för att lära oss några fraser som så ofta används men inte exakt säker på hur man översätter dem till engelska bokstavligen. I dagens inlägg skulle jag vilja dela med dig en av de fraser som anges i mina vänners lista över topp 4 uttryck som är viktiga för att lära sig japanska, men ändå svårt att bokstavligen översätta till, säg engelska!

frasen är ….

Tack.

(kub)-yoroshiku onegai shimasu

1)den vanligaste användningen av detta uttryck är när du presenterar dig för någon du just träffat.

skulle du snälla ta hand om det här för mig?(Det heter Keikoto.)Tack) Keiko till iimasu. Yoroshiku onegai shimasu.

==> Jag är Keiko. Trevligt att träffas. (Trevligt att träffa dig)

2) när du behöver be någon att göra en tjänst för dig används detta uttryck ofta också.

detta är den trasiga datorn. Tack för ert stöd.(Detta är det brutna brödet.) Jag har många vänner och jag har många vänner och jag har många vänner och jag har många vänner.Det är inte så. Dozo yoroshiku onegai shimasu.

==> detta är den trasiga persondatorn. Ta en titt.

3) du introducerar någon annan som ditt barn till andra.

det här är min son.

skulle du snälla ta hand om det här för mig?(Det är Musuko ingen Satoshi.) Jag har en hel del vänner och jag har en hel del vänner och jag har en hel del vänner och jag har en hel del vänner bisexuell-Musuko ingen Satoshi Desu. Yoroshiku onegai shimasu.

== >här är min son, Satoshi. Ta hand om honom. eller snälla vaka över honom.

4) Denna fras används också i slutet av din e-post eller brev.

Yoroshiku onegaishimasu = ”med vänliga hälsningar ”eller” tack ” i slutet av e-postmeddelandet eller bokstäverna,

5) När du presenterar dig själv på arbetsplatsen. Du träffar dina medarbetare eller din chef för första gången.

Keiko tack.(Jag kommer att göra det igen.)Tack.-Jag heter Keiko. eller Jag är Keiko. Ser fram emot att arbeta med dig.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *